x

Nieuws

15-2-2017

Woonstad Rotterdam voert in 2017 geen huurverhoging door voor huurders met de laagste inkomens. Dat geldt ook voor huurders van studenten- en jongerenhuisvester Stadswonen Rotterdam, een onderdeel van Woonstad. Omdat corporaties geen inzage hebben in de actuele inkomens van hun huurders, heeft Woonstad de gemeente Rotterdam gevraagd te toetsen of huurders in aanmerking komen. De gemeente bekijkt of mensen gebruik maken van voorzieningen voor minima, een bijstandsuitkering ontvangen of alleen AOW krijgen. Voor huurders die voldoen aan de voorwaarden blijft de huur van 1 juli 2017 tot 1 juli 2018 onveranderd. Geschat wordt dat ongeveer 15.000 huurders van Woonstad en Stadswonen kunnen profiteren van deze meevaller.

10-2-2017

Comfortabeler, energiezuiniger, veiliger en mooier. Dat is het doel van de grootschalige onderhoudsaanpak van 175 woningen in de Hammarskjoldflat in Rotterdam Ommoord. Gemeente Rotterdam, Woonstad Rotterdam en Eneco werken samen aan de verduurzaming en verbetering van de ERA-flats.

15-12-2016

Huur je bedrijfsruimte bij Woonstad Rotterdam? Met jouw persoonlijke pagina op MijnWoonstad.nl regel je jouw huurzaken eenvoudig online. Bovendien maak je nu kans op 1 maand gratis huur* wanneer je een account aanmaakt!