Banner

ROTTERDAM
EEN STAD VOL ENERGIE

"Hier wordt gebouwd. Gewerkt. Geleefd zoals nergens anders. Hier doet iedereen mee. Grijpt iedereen zijn kans. Liever aanpakken dan afwachten. Een stad waar jongeren aan hun toekomst werken. Waar ouderen zo lang mogelijk zelfstandig wonen. Waar je een bedrijf kunt starten als je een goed idee hebt. En waar een eigen huis betaalbaar is voor iedereen.


In deze stad schrijft elke wijk zijn eigen succesverhaal. Want wij geloven in de kracht en het unieke karakter van wijken. En wij geloven in hun bewoners, de ondernemers en de organisaties die er actief zijn. Samen maken we ons sterk voor goede woningen. Voor straten die uitnodigen. Voor pleinen die leven. En voor buurten die bloeien. Rotterdam. Een wereldstad die ons vervult met trots. En waarmee wij ons 100% verbonden voelen."

Ons beleid in beeld

📖
Ons beleid in beeld

Dit is ons Rotterdam

In onze nieuwe strategische koers 'Dit is ons Rotterdam' profileren wij ons ondubbelzinnig als een stadscorporatie die werkt aan aantrekkelijke wijken. Wij zorgen voor goede en betaalbare huisvesting van Rotterdammers met een smalle beurs, waarbij wij onze maatschappelijke functie breder zien dan uitsluitend het bouwen, verhuren en beheren van woningen.

Lees meer

Online platform over onze stad

📖
Online platform over onze stad

Volg ons blog 'Dit is ons Rotterdam'

Het blog www.ditisonsrotterdam.nl is een online platform dat zich richt op het informeren over de belangrijkste thema's uit onze ondernemersstrategie: aantrekkelijke wijken en buurten, duurzaamheid, meedoen en invloed, en bedrijfsmatig werken. >> Klik hier om naar het blog te gaan

Actueel

📖

Bezoek Woonstad Rotterdam op de Woonbeurs Rotterdam!

Alles over wonen in Rotterdam. U vindt het op Woonbeurs Rotterdam. Het evenement vindt dit jaar plaats op zaterdag 18 en zondag 19 maart en is gratis te bezoeken. De locatie: het WTC, in het hart van de stad.

Lees dit artikel verder