x

Infopunt Nieuwe Wielewaal geopend

8 juni 2017

Wanneer de uitvoering van een project voor iedereen zichtbaar wordt, is het vaak prettig om ergens snel meer informatie te kunnen vragen. Daarom kunnen bewoners van de Wielewaal met alle vragen over de ontwikkeling van de Nieuwe Wielewaal vanaf nu terecht bij het Infopunt Nieuwe Wielewaal aan de Rollostraat 53.

In het infopunt is informatie over de ontwikkeling van de Nieuwe Wielewaal  te vinden, zoals impressies en plattegronden van de nieuwe woningen. Medewerkers van Woonstad Rotterdam zijn regelmatig aanwezig om bewoners van de wijk en andere geïnteresseerden te ontvangen of voor afspraken. De koffie staat altijd klaar.

Openingstijden
Het Infopunt Wielewaal is vanaf woensdag 14 juni elke maandagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur en op woensdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur geopend. Geïnteresseerden kunnen dan zonder afspraak vrij binnenlopen.

Later dit jaar presenteert ontwikkelaar BPD in het Infopunt Nieuwe Wielewaal haar plannen voor de nieuwbouw.

Wielewaalers zijn van harte welkom om op woensdag 14  juni tussen 14.00 en 16.00 uur een kop koffie en wat lekkers te komen halen. Mariëtte van Heuvelen, Joop Stobbe en Martijn Deijl (zie foto) beantwoorden graag de vragen van bewoners in de Wielewaal.

Infopunt Nieuwe Wielewaal geopend