Locatie

Het Justuskwartier ligt aan de Delfshavensche Schie in de wijk Spangen. Delfshaven is jong, dynamisch, bruisend. De wijk leeft en biedt volop cultuur en terrassen. Dit gebied waar het Justuskwartier in Spangen deel van uitmaakt verandert de laatste jaren drastisch. Complete straten zijn al vernieuwd of worden gerenoveerd in het kader van de stadsvernieuwing. Aan voorzieningen geen gebrek; in de nabije omgeving liggen scholen, kinderopvang, een zwembad, sportpark, voorzieningen op het gebied van gezondsheidszorg, winkels voor de dagelijkse boodschappen en het OV op een minuutje lopen van je huis.

Historisch Delfshaven

Gezelligheid en sfeer. Oude geveltjes, chillen op een terrasje, live muziek, kunst, musea en veel leuke restaurantjes vlakbij het gezellige haventje.

Sparta stadion

Hier klopt het voetbalhart van menig Rotterdammer. Niet alleen vanwege de club, maar ook voor Brasserie Kasteel Spangen. Een modern restaurant met een heerlijke kaart.

Grote visserijmarkt

Op het visserijplein vind je twee maal per week (op donderdag en zaterdag) een gezellige markt met veel exotische producten, geserveerd uit 180 kramen.

Van Nelle fabriek

Een van de voornaamste industriƫle monumenten van Nederland. Nu vind je er veel bedrijven die werken op het gebied van media en design.

VOORDELEN VAN WONEN IN HET JUSTUSKWARTIER

  • Goede mix van appartementen en eengezinswoningen
  • Uitstekende ligging: 10 minuten van centrum Rotterdam
  • Ervaar het comfort van nieuwbouw, in een monument
  • Bijzonder complex met intiem karakter
  • Jaren 20 sfeer