Naar hoofdcontent

Direct Regelen

Vragen

Aanbod

Artikelen

Informatie & regelen

Over woonstad

landingpages-title

Populair

We konden helaas geen resultaten vinden voor '{{query}}'

Zoektips

  • Controleer de spelling
  • Kies een ander zoekwoord
  • Type in losse woorden 

Beter wonen in de Prinsessenflats

Onderdeel van Verbouwen en onderhoud

Beter wonen in de Prinsessenflats

prinsessenflat project renovatie huur sociaal

De flatgebouwen aan de Palladio-, Maderna en Berninistraat in Prinsenland hebben we mooier, veiliger, prettiger en duurzamer gemaakt. De flatgebouwen voor ouderen hebben allemaal een nieuwe uitstraling: fris, modern en mooi. Opvallend detail zijn de grotere balkons en galerijen. Dat is extra genieten.

Bewoners zeiden ‘ja’ op het verbeterplan

Zowel buiten als in de woningen zijn er veel verbeteringen, zoals:

  • Frisse lucht;
  • Warm in de winter;
  • Geen tocht en geen vocht;
  • Geen schimmel;
  • Betere toegang naar woning en balkon;
  • Veiliger wonen.

Opknappen met hoge kwaliteit

Het verbouwingsproject is groot en duurt drie jaar. We hebben 495 woningen opgeknapt en maakten zes nieuwe woningen extra voor minder validen, verdeeld over de drie flatgebouwen. Deze woningen maken we van de oude garageboxen. De daken zijn beter geïsoleerd, hierdoor verliezen de woningen op de bovenste verdieping minder warmte. Op de daken plaatsen we zonnepanelen. De ingangen, de bergingen, de lifthallen en het trappenhuis knappen we op met materialen van hoge kwaliteit. Kortom; het is een grote verbouwing. Het voordeel is dat er een hele tijd geen onderhoud meer nodig is.

Met bewoners meedenken

De verbouwing is ingrijpend voor de bewoners. We hebben veel gedaan aan de buiten- en binnenkant van de woningen. Dit zorgt voor overlast, denk aan geluid, stof en rommel. Bewoners kunnen dit als vervelend ervaren. Samen met aannemer Smits Vastgoedzorg en ladies@work, die de bewoners tijdens het project begeleiden, zijn we met veel aandacht voor de belangen van de bewoners en de omgeving aan de slag gegaan.

Hoe werkt de zon in de woning als de balkons groter zijn?

In de nieuwe situatie zijn de balkons groter. De zon schijnt hierdoor niet meer in de woning. Om hier zeker van te zijn hebben we een studie gedaan.


 

Woonstad op je startscherm
Wil je de volgende keer gelijk ingelogd zijn? Installeer de app.