bedrijfshuisvesting

37 Bedrijfsruimten

Bedrijfsruimte huren - hoe het werkt

Wil je een bedrijfspand, winkelruimte of horecapand huren? Ontdek hieronder waar je rekening mee moet houden als je een bedrijfspand hebt gezien dat jou aanspreekt.STAP 1: REAGEER OP EEN BEDRIJFSPAND
Al onze bedrijfsruimten, winkelruimten en horecapanden staan geadverteerd op onze website. Binnen ons aanbod kun je een geschikt pand zoeken en hierop reageren per e-mail of telefoon. Als je nog vragen hebt, dan kun je ook altijd eerst contact opnemen met een van onze adviseurs. Je kunt direct een bezichtiging inplannen.

STAP 2: BEVESTIGING BEZICHTIGING
Als je een datum voor een bezichtiging hebt vastgesteld met een van onze verhuurmakelaars, dan ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail.

STAP 3: BEZICHTIGING BEDRIJFSPAND
Je maakt samen met onze verhuurmakelaar een rondje door het pand. De verhuurmakelaar neemt uitgebreid de tijd om met jou te praten over je plannen en wensen om samen te bekijken of het pand goed bij jouw bedrijf en branche past.
Tijdens de afspraak hoor je meer over hoe het verdere proces verloopt en wat je kunt doen als je interesse hebt in het bedrijfspand.

STAP 4: KEUZE MAKEN 
Heb je interesse in het pand? We ontvangen dan graag een kopie van je uittreksel van de Kamer van Koophandel.

STAP 5: KREDIETCHECK EN HUURAANBIEDING
Als we de gegevens van je hebben ontvangen, doen we een kredietcheck. Als alles akkoord is, dan krijg je een huuraanbieding waarin alle voorwaarden van Woonstad Rotterdam staan vermeld.

STAP 6: HUUROVEREENKOMST BEDRIJFSPAND 
Ga je akkoord met de huuraanbieding? Dan maken we de huurovereenkomst op en plannen een afspraak met je in voor de ondertekening. 

STAP 7: TEKENEN
Het ondertekenen van je huurovereenkomst doen we op ons kantoor aan de Rochussenstraat 21 in Rotterdam. Je krijgt dan alle benodigde gegevens voor een fijne huurperiode. 

STAP 8: SLEUTELOVERDRACHT
Na het betalen van de waarborgsom (3x de bruto maandhuur) en ondertekening van de huurovereenkomst krijg je de sleutel van het bedrijfspand en kan het ondernemen beginnen!

Stappenplan huurproces

Download

Bedrijfspand huren bij Woonstad Rotterdam

  • 1500 bedrijfsruimten 
  • Krachtige partner voor ondernemers
  • Advies en ondersteuning op maat 
  • Ruime doorgroeimogelijkheden
  • Bereikbaar, flexibel en snel
 

Ondernemen op de manier die jou past