CarlijnQ: van Instagramhit tot eigen zaak

 

Met een eigen winkel en ruim 200 verkooppunten wereldwijd kunnen we niet meer om CarlijnQ heen. Dit stoere kinderkleding merk begon ooit op Instagram, maar is inmiddels uitgegroeid tot een goedlopende onderneming. Wij spraken met eigenaresse Carlijn over het succesverhaal, haar winkel in hartje Rotterdam en het ondernemerschap.

Ideale locatie
Tijdens haar zwangerschap is Carlijn gestart met het maken van stoere kinderkleding en al snel werd zij een hit op Instagram. Niet veel later lagen haar ontwerpen in de winkel bij verschillende (internationale) retailers en dit jaar opende zij haar eigen winkel aan de hippe Van Oldenbarneveltstraat. ‘Ik ken deze straat goed en had altijd al de droom om hier een eigen winkel te openen. Ik heb nu een ideale locatie waar mijn collectie zichtbaar is en tot zijn recht komt', vertelt Carlijn enthousiast. ‘Daarnaast is het erg betaalbaar.’

Risico's nemen
Volgens Carlijn betekent ondernemen risico’s nemen en je eigen pad volgen. Zodra dit eigenzinnige kinderkleding merk klaar was voor een eigen winkel verliep het contact met Woonstad soepel en was de opening van CarlijnQ  al snel een feit. De winkel is inmiddels een groot succes en wij zijn als verhuurder dan ook trots om hieraan te mogen bijdragen.

Meer weten over bedrijfspanden van Woonstad Rotterdam? Neem dan contact met ons op via (010) 241 54 29 of stuur een e-mail naar bedrijfshuisvesting@woonstadrotterdam.nl.

Andere ondernemers

Ondernemer Ani & Haakien

Ani & Haakien

Ik leef nu mijn droom - hostel Ani & Haakien


Ondernemer Invalid Atelier

Invalid Atelier

Mode atelier voelt zich thuis in creatief West - Invalid Atelier


Ondernemer Lucky Dubz

Lucky Dubz

Voor iedere klant maken we een persoonlijk kunststuk - tattoostudio Lucky Dubz


Ondernemer Sugarcoated

Sugarcoated

Luister altijd naar je gut feeling - fotostudio Sugarcoated


Ondernemer CarlijnQ

CarlijnQ

Van Instagramhit naar eigen zaak - kinderkledingwinkel CarlijnQ