Chocolate Company: zoete winkel met ijzersterke formule

 

Na het succes van de vestiging in de Markthal, is Chocolate Company nu ook op de Oude Binnenweg neergestreken. Hoewel chocola nog steeds het onmisbare ingrediënt van de onderneming is, brengt de nieuwe vestiging ook ruimte voor een verrassend nieuw concept. Met een uitgebreide ontbijt- en lunchkaart komt er een droom uit voor ondernemers Stefan en Mario.

Meer dan chocola
Na het ontstaan van de Hotchocspoon in 2004, is het concept uitgegroeid tot winkelketen met een ijzersterke formule. ‘Met meer dan 15 vestigingen door heel Nederland gaan de zaken nu heel goed’ vertellen Stefan en bedrijfsleider Mario. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de Rotterdamse vestigingen en geven echt een eigen draai aan de winkels.

Het unieke aan de nieuwe locatie is dat de gasten er ook uitgebreid kunnen ontbijten en lunchen. Stefan: ‘Na de opening van de kleinere vestiging in de Markthal bleef de droom voor een lunchroom zich verder ontwikkelen. Tijdens dit proces zijn we met Woonstad Rotterdam in contact gekomen en de zoektocht naar een geschikt pand gestart. Woonstad is daarin echt een hele goede partner voor ons geweest, en nog steeds.’

Rotterdamse aanpak
Woonstad Rotterdam had een duidelijke visie voor de Oude Binnenweg en is vervolgens in gesprek geraakt met verschillende horeca ondernemers. Een Rotterdamse aanpak waarbij onze adviseurs het marktprofiel écht goed kennen.

Meer weten over bedrijfspanden van Woonstad Rotterdam? Neem dan contact met ons op via (010) 241 54 29 of stuur een e-mail naar bedrijfshuisvesting@woonstadrotterdam.nl.

Andere ondernemers

Ondernemer Chocolate Company

Chocolate Company

Zoete winkel met ijzersterke formule - Chocolate Company

Ondernemer Sand, cakes & bubbles

Sand, Cakes & Bubbles

Nooit met een lege maag naar huis - Sand, Cakes & Bubbles


Ondernemer Bulls and Dogs

Bulls and Dogs

Homemade hotdogs en freakshakes - Bulls and Dogs

Ondernemer Jordy's Bakery

Jordy's Bakery

De vestiging aan de Vlietlaan is een andere tak van sport - Jordy's Bakery


Ondernemer Lilith

Lilith

Ontbijtbar voor vroege vogels en langslapers - Lilith