De Maaltijdmanager ontzorgt drukke Rotterdammers

 
Je gaat ongetwijfeld nog veel horen van De Maaltijdmanager. Verse maaltijden; ’s ochtends besteld, ’s avonds in huis. Het concept is uniek in Rotterdam en sinds februari dit jaar zijn zij gevestigd in een Woonstad pand in Rotterdam West. Eigenaar en bedenker Michiel Goudswaard is geen onbekende in de Rotterdamse horeca en zag zijn kans schoon. Het idee: drukke Rotterdammers ontzorgen door dagverse, gevarieerde maaltijden te bezorgen.

Rap tempo
Nadat het idee was ontstaan, ging het heel snel. Binnen enkele weken had De Maaltijdmanager een geschikt pand gevonden en konden zij starten met de verbouwing. Het pand waar nog geen keukenapparatuur in gebouwd was, werd voorzien van een ruime keuken en de inloop is netjes afgewerkt tot sfeervolle ontvangst- en opslagruimte. Michiel: ‘De samenwerking met Woonstad verliep heel soepel, dus dat was prettig. Half januari hebben we het pand bezichtigd en 1 februari had ik de sleutel.’ Vooral de centrale locatie is de doorslag geweest. Als bezorgbedrijf is de ligging erg belangrijk. Michiel wil het volgende meegeven aan andere ondernemers (to be): ‘Ondernemer word je vanzelf, door elke dag te leren.’

Meedenken
Woonstad Rotterdam denkt graag mee. Wanneer een ondernemer op zoek is naar een pand bekijken wij altijd alle opties. Nadat een oud-huurder het pand had verlaten zagen wij dan ook gelijk mogelijkheden en konden de locatie direct doorverhuren aan De Maaltijdmanager.

Meer weten over bedrijfspanden van Woonstad Rotterdam? Neem dan contact met ons op via (010) 241 54 29 of stuur een e-mail naar bedrijfshuisvesting@woonstadrotterdam.nl.

Andere ondernemers

Ondernemer Ani & Haakien

Ani & Haakien

Ik leef nu mijn droom - hostel Ani & Haakien


Ondernemer Invalid Atelier

Invalid Atelier

Mode atelier voelt zich thuis in creatief West - Invalid Atelier


Ondernemer Lucky Dubz

Lucky Dubz

Voor iedere klant maken we een persoonlijk kunststuk - tattoostudio Lucky Dubz


Ondernemer Sugarcoated

Sugarcoated

Luister altijd naar je gut feeling - fotostudio Sugarcoated


Ondernemer CarlijnQ

CarlijnQ

Van Instagramhit naar eigen zaak - kinderkledingwinkel CarlijnQ