Gezondheid voorop bij Fitness Avenue

Do Company huurt bij Woonstad Rotterdam

Sportievelingen kunnen sinds vorige maand terecht bij Fitness Avenue in de Zwaerdecroonstraat. Ook de iets minder sportieve mens met goede voornemens is hier welkom. De sportschool in Rotterdam-West biedt namelijk net dat beetje extra. ‘We proberen de juiste sfeer te creëren. Dat doen we door de juiste mensen in te zetten en door te luisteren naar onze leden. Vervolgens stemmen we daar ons aanbod op af’, zegt commercieel directeur Yvette van der Sloot (39).


In een ander leven werkte Yvette samen met ondernemer Teddy Bierhuys (39) in de textielindustrie. Totdat Teddy een kans kreeg om een sportschool in Den Haag te transformeren van een verliesgevend bedrijf naar een succesvolle formule. In twee jaar tijd opende hij Fitness Avenue-vestigingen in Leidschendam en Rotterdam. Sportscholen in de Van Nelle Fabriek en op Rotterdam-Zuid volgen later dit jaar. 

Grondig verbouwen 
Teddy vertelt over de grondige verbouwing van deze locatie. ‘Er was veel achterstallig onderhoud. We besloten het hele pand aan te pakken, van het plafond tot aan de leidingen.’ De samenwerking met Woonstad Rotterdam verliep volgens het duo prima en na twee maanden klussen was het tijd voor een feestelijke opening. ‘Buurtbewoners kwamen langs voor een praatje en de ondernemers uit de wijk dachten met ons mee. Dat was een warm welkom’, vertelt Yvette. ’  


Sporten op maat

Het concept van Fitness Avenue bedacht Teddy door zichzelf af te vragen hoe hij zelf het liefste sport. ‘Niet in mijn uppie, maar met vrienden. Ik ga voor gezelligheid. Hetzelfde geldt voor Fitness Avenue, we willen dat onze leden zich thuis voelen.’ Maar er moet ook bewogen worden, dus biedt de sportschool zogenaamde health players aan. Dat zijn workouts op maat, gegeven door gekwalificeerde personal trainers, tegen een aantrekkelijk tarief: vier lessen voor honderd euro. Liever zelf aan de slag? In de zaal zijn er voldoende instructeurs die je desgewenst tips meegeven.

Naast fitness kunnen sporters kiezen uit groepslessen op een vast tijdstip of virtuele lessen die op elk moment gevolgd kunnen worden. Er staan diverse workouts op het programma, zoals een bokstraining of Zumba. Het Rotterdamse rooster is nog niet volledig gevuld, zoals Yvette stelt is het nog even afwachten wat de wensen van de buurt zijn. Een dag gratis proefsporten mag altijd. Pak je meteen even een groepsles mee.

Ook gezond het nieuwe jaar in? Bekijk de website van Fitness Avenue Rotterdam.

Andere ondernemers in Rotterdam

Ondernemer Ani & Haakien

Ani & Haakien

Ik leef nu mijn droom - hostel Ani & Haakien


Ondernemer Invalid Atelier

Invalid Atelier

Mode atelier voelt zich thuis in creatief West - Invalid Atelier


Ondernemer Lucky Dubz

Lucky Dubz

Voor iedere klant maken we een persoonlijk kunststuk - tattoostudio Lucky Dubz


Ondernemer Sugarcoated

Sugarcoated

Luister altijd naar je gut feeling - fotostudio Sugarcoated


Ondernemer CarlijnQ

CarlijnQ

Van Instagramhit naar eigen zaak - kinderkledingwinkel CarlijnQ