Kryolan: een goede match met het culturele Rotterdam

 

In de schmink met Halloween of professionele make-up voor je theatershow: met meer dan 70 jaar ervaring is Kryolan geen onbekende naam in de cosmetica-wereld. Wereldwijd hebben zij meer dan tweehonderd winkels, waarvan de eerste Nederlandse vestiging in Rotterdam.

Match met de stad
Zowel consumenten als professionals kunnen terecht bij de winkel op de Van Oldenbarneveltstraat, waar Kryolan ook een uitgebreid assortiment beauty make-up aanbiedt. Volgens Arjan, directeur van Kryolan Nederland, past de onderneming goed bij de Maasstad: ‘Kryolan doet wat het moet doen. Ondanks dat we in de theaterwereld zitten, zijn we een echt no-nonsense bedrijf. Een goede match met Rotterdam dus!’ Ook noemt Arjan het culturele karakter van Rotterdam en de diverse theaters in de directe omgeving als een grote plus.

Niet voor de massa
Kryolan was voor de retail in Nederland op zoek naar een mooi pand en vond in Woonstad Rotterdam een goede partner. Geen grote, commerciële partijen, maar juist een persoonlijke en betrokken aanpak. Arjan: ‘Gezamenlijk hebben wij gekeken naar de match tussen het pand, de buurt en ons bedrijf. Wij zijn geen bedrijf voor de massa en juist daarom past deze buurt zo goed bij ons, gemoedelijk maar toch centraal.’

Maatwerk
Woonstad Rotterdam: 'Onze adviseurs leveren maatwerk. Zij kijken welk type onderneming de buurt nodig heeft en adviseren ondernemers met die kennis in het achterhoofd. Bij Kryolan hebben wij goed met de ondernemer overlegd en gekeken of de wensen en behoeften overeenkwamen met de omgeving. Met succes!’

Meer weten over bedrijfspanden van Woonstad Rotterdam? Neem dan contact met ons op via (010) 241 54 29 of stuur een e-mail naar bedrijfshuisvesting@woonstadrotterdam.nl.

Andere ondernemers

Ondernemer Ani & Haakien

Ani & Haakien

Ik leef nu mijn droom - hostel Ani & Haakien


Ondernemer Invalid Atelier

Invalid Atelier

Mode atelier voelt zich thuis in creatief West - Invalid Atelier


Ondernemer Lucky Dubz

Lucky Dubz

Voor iedere klant maken we een persoonlijk kunststuk - tattoostudio Lucky Dubz


Ondernemer Sugarcoated

Sugarcoated

Luister altijd naar je gut feeling - fotostudio Sugarcoated


Ondernemer CarlijnQ

CarlijnQ

Van Instagramhit naar eigen zaak - kinderkledingwinkel CarlijnQ