Tosti’s met een verhaal aan de Oude Binnenweg

 

In 2015 opende Jacco Heijkoop de eerste vestiging van The Tosti Club in Breda. Inmiddels is de opening van de zesde locatie, dit keer in Rotterdam, een feit en de zaken gaan goed. Twee jaar na de start van het concept durft The Tosti Club zelfs al te speculeren over een tweede zaak in onze stad.

Het geheim
Van ‘s ochtends tot ‘s middags kun je bij The Tosti Club terecht voor de meest bijzondere, maar toch oer Hollandse, tosti recepten. Het geheim? Het meel voor het tostibrood wordt zelf gemalen bij de Molenaar en de tosti’s worden, naar familierecept, in de pan gebakken. Bij een uniek verhaal, hoort ook een uniek pand. De oud Hollandse panden met historische gevels van Woonstad Rotterdam passen perfect bij het concept.

Hart van de stad
Het is niet heel verrassend dat The Tosti Club de deuren van de eerste Rotterdamse vestiging op de Oude Binnenweg opende. De eigenaar ziet de straat als ‘het hart van de stad’. Jacco: ‘Wij aasden al langer op deze locatie. Als onze club groot wil worden, moet dat ook in een grote stad. Woonstad Rotterdam dacht het gehele proces met ons mee en heeft ons prima begeleid.’   

Geen toeval
Woonstad Rotterdam levert maatwerk. Wij kijken welk type onderneming de buurt nodig heeft en adviseren huurders met deze kennis in het achterhoofd. The Tosti Club past dan ook uitstekend in het plaatje van de Oude Binnenweg. Zo proberen wij ervoor te zorgen dat ondernemingen elkaar versterken.

Andere ondernemers

Ondernemer Chocolate Company

Chocolate Company

Zoete winkel met ijzersterke formule - Chocolate Company

Ondernemer Sand, cakes & bubbles

Sand, Cakes & Bubbles

Nooit met een lege maag naar huis - Sand, Cakes & Bubbles


Ondernemer Bulls and Dogs

Bulls and Dogs

Homemade hotdogs en freakshakes - Bulls and Dogs

Ondernemer Jordy's Bakery

Jordy's Bakery

De vestiging aan de Vlietlaan is een andere tak van sport - Jordy's Bakery


Ondernemer Lilith

Lilith

Ontbijtbar voor vroege vogels en langslapers - Lilith