Foodretailer van het jaar Yoghurt Barn nu ook in Rotterdam

 

2017 was een bijzonder jaar voor Yoghurt Barn. In mei werd de populaire zaak uitgeroepen tot Foodretailer van het jaar en in december openden zij hun twaalfde vestiging, in Rotterdam. Na lang zoeken vonden zij in het authentieke hoekpand aan de Oude Binnenweg dé ideale locatie. We spraken de ondernemer Wouter en Manager Joy over het Rotterdamse avontuur.

Afgelopen zomer waren de plannen voor een eerste Rotterdamse vestiging van Yoghurt Barn rond. De nieuwe vestiging heeft alles in huis om de Rotterdamse bezoekers op geheel eigen manier te voorzien van de bekende ontbijt- en lunchgerechten. De yoghurtcreaties die je zelf kunt samenstellen blijven populair, maar ook voor een gezonde lunch of juist zoete inval kun bij deze vestiging terecht.

‘Goede panden zorgen voor succes’
De keuze voor het pand aan de Oude Binnenweg was een zorgvuldige. ‘We zoeken altijd karakteristieke panden, op unieke aanlooplocaties naar het centrum’, legt Wouter uit. ‘Goede panden zorgen voor het succes! Daarnaast is Oude Binnenweg een unieke stadslocatie en samen met de andere horeca ondernemers in de straat maken wij het echt een ontmoetingsplek voor Rotterdammers.’

‘Tijdens onze zoektocht naar een de perfecte locatie en een geschikt pand is Woonstad altijd erg bereid geweest om mee te denken. Ook qua mogelijkheden was Woonstad heel flexibel en open minded, wat voor ons erg belangrijk was.’

Kers op de taart
De Yoghurt Barn is als de kers op de taart voor de plannen van Woonstad Rotterdam voor de Oude Binnenweg. Gezamenlijk maken we deze locatie zeer geschikt voor dag- en avondhoreca ondernemers.

Meer weten over bedrijfspanden van Woonstad Rotterdam? Neem dan contact met ons op via (010) 241 54 29 of stuur een e-mail naar bedrijfshuisvesting@woonstadrotterdam.nl.

Andere ondernemers

Ondernemer Chocolate Company

Chocolate Company

Zoete winkel met ijzersterke formule - Chocolate Company

Ondernemer Sand, cakes & bubbles

Sand, Cakes & Bubbles

Nooit met een lege maag naar huis - Sand, Cakes & Bubbles


Ondernemer Bulls and Dogs

Bulls and Dogs

Homemade hotdogs en freakshakes - Bulls and Dogs

Ondernemer Jordy's Bakery

Jordy's Bakery

De vestiging aan de Vlietlaan is een andere tak van sport - Jordy's Bakery


Ondernemer Lilith

Lilith

Ontbijtbar voor vroege vogels en langslapers - Lilith