TRUFFELBURGERS EN PIDE’S AAN DE WEST-KRUISKADE

 

Ilya, de naam die je al langer hoort gonzen in Rotterdam. Menig foodliefhebber heeft deze Turkse belofte op de Kruiskade op zijn of haar to-go lijstje staan. Een mooie aanwinst voor de stad. Begin februari opende restaurant Ilya, vernoemd naar de overleden vader van de ondernemers, haar deuren. Eigenaar Bayram vertelt over het bijzondere concept .

Traditioneel met een moderne twist
Samen met zijn familie runt Bayram dit traditioneel Turkse restaurant, met een moderne twist. ‘We doen alles samen en vullen elkaar aan.’ Het team wordt versterkt door een kok die geen onbekende is in de Rotterdamse horeca. Met ervaring bij onder andere The Harbourclub, Hotel New York en de SS Rotterdam staat hij garant voor een unieke kaart. Denk aan de populaire truffelburger en klassieke grillgerechten zoals spareribs, maar ook traditioneel Turkse gerechten zoals pide’s.

Ambities
Over de samenwerking met Woonstad is Bayram te spreken: ‘De band is altijd erg goed geweest en Woonstad heeft voor Ilya met onze ambities meegedacht. Als wij iets nodig hebben, worden wij altijd erg goed geholpen.’


 

Andere ondernemers

Ondernemer Chocolate Company

Chocolate Company

Zoete winkel met ijzersterke formule - Chocolate Company

Ondernemer Sand, cakes & bubbles

Sand, Cakes & Bubbles

Nooit met een lege maag naar huis - Sand, Cakes & Bubbles


Ondernemer Bulls and Dogs

Bulls and Dogs

Homemade hotdogs en freakshakes - Bulls and Dogs

Ondernemer Jordy's Bakery

Jordy's Bakery

De vestiging aan de Vlietlaan is een andere tak van sport - Jordy's Bakery


Ondernemer Lilith

Lilith

Ontbijtbar voor vroege vogels en langslapers - Lilith