'Luister altijd naar je gut feeling!'

 

Mainstream is niet waar Vivian voor gaat. ‘Als ik naar iets bijzonders zoek, dan zijn anderen dat misschien ook wel’, dacht ze. Vanuit dat idee ontstond 3,5 jaar geleden haar eigen bedrijf Sugarcoated, een foto/make-over studio met een bijzonder tintje. Hier meten voornamelijk vrouwen zich voor even een suikerzoete echte jaren 40 of 50 look aan om zich vervolgens als hun vintage alter ego te laten portretteren. Samen met een team van visagisten worden dagelijks vrouwen tot pin-up girls omgetoverd: van glamourous en extraordinaire, speels en onschuldig tot sexy en geraffineerd. Vorige maand werd Vivian zelf derde bij een grote internationale pin-up wedstrijd in Las Vegas. Hoog tijd om eens met haar te praten over dit bijzondere idee.

Gouden tip
Hoe neem je als ondernemer de juiste beslissing? 'Luister altijd naar je gut feeling! Voelt iets niet goed, doe het dan niet',  tipt Vivian. 'Ik kreeg via mijn netwerk een tip over een pand. Ik ben toen meteen gaan kijken. Nadat ik hier mijn onderneming ben gestart groeide ik al snel uit mijn jasje. Het contact met Woonstad Rotterdam is altijd goed verlopen. Vandaar dat ik geen moment twijfelde toen hun pand aan de Gouvernestraat vrijkwam. Het voelde gelijk goed. Ik heb vrijwel meteen het contract getekend.'

Creatieve ondernemers
Woonstad Rotterdam zorgt ervoor dat alle panden in de wijken van Rotterdam een juiste bestemming krijgen. De Gouvernestraat is vrijgegeven voor creatieve ondernemers, waar Sugarcoated natuurlijk perfect bij past. 

Andere ondernemers

Ondernemer Ani & Haakien

Ani & Haakien

Ik leef nu mijn droom - hostel Ani & Haakien


Ondernemer Invalid Atelier

Invalid Atelier

Mode atelier voelt zich thuis in creatief West - Invalid Atelier


Ondernemer Lucky Dubz

Lucky Dubz

Voor iedere klant maken we een persoonlijk kunststuk - tattoostudio Lucky Dubz


Ondernemer Sugarcoated

Sugarcoated

Luister altijd naar je gut feeling - fotostudio Sugarcoated


Ondernemer CarlijnQ

CarlijnQ

Van Instagramhit naar eigen zaak - kinderkledingwinkel CarlijnQ