bedrijfshuisvesting

37 Bedrijfsruimten

Bedrijfshuisvesting met hart voor ondernemers

We vinden het belangrijk dat jij fijn kunt ondernemen en een goed lopend bedrijf is ook ons belang. Daarom bieden we jou het beste.

1.   Ruime keus uit verschillende type bedrijfsruimten in Rotterdam

Of je nu een kantoorpand, winkelruimte, horecapand of opslagruimte en werkplaats zoekt, bij Woonstad Rotterdam ben je aan het juiste adres. Verspreid over heel Rotterdam vind je bij ons uiteenlopende bedrijfspanden in het hoog, midden en laag segment en altijd tegen concurrerende huurprijzen. Groeit je bedrijf, dan kun je bij ons gemakkelijk en snel doorgroeien naar een ander pand.

2.   Krachtig en stabiel partnerschap

Woonstad Rotterdam is een krachtige, stabiele organisatie en onze bedrijfsadviseurs kennen Rotterdam als geen ander. De stad. De mentaliteit. De toekomstplannen. Jouw toekomstige klanten. Het ondernemerschap. Vanuit die ervaring en kennis krijg jij advies dat passend en kansrijk is. Simpel gezegd: we kunnen voorkomen dat een tweede drogist in dezelfde straat terechtkomt en weten waar jouw onderneming het meeste succes kan hebben.

3.   Advies en ondersteuning op maat voor de juiste bedrijfshuisvesting

We willen samen met jou de meest optimale situatie scheppen, zodat jij het beste uit jouw onderneming, het bedrijfspand én de locatie kunt halen. En dat jij kunt ondernemen op een manier die bij jou past. Het advies en de ondersteuning houdt niet op bij het zoeken van het juiste pand. Ook tijdens de huurperiode ondersteunen we jou. Aanpassingen zijn altijd te overleggen en loopt het even niet zoals verwacht, dan zoeken we samen met jou naar oplossingen.

4.   Goede bereikbaarheid, flexibiliteit en snelheid

Heb je een pand op het oog, heb je een vraag of huur je al een pand en heb je een probleem? Neem contact op met onze adviseurs en we helpen je snel. Je hebt een vast aanspreekpunt dat jouw onderneming en uitdagingen kent, tijdens het zoeken naar een bedrijfsruimte én tijdens de huurperiode.

Het team dat dit mogelijk maakt

Marion 'Ik sta open voor originele
ideeën'

Cor 'Wil je groeien? Geen probleem'

Donald  vindt de juiste plek voor jouw onderneming


Rotterdamse ondernemers vertellen

Ondernemen op de manier die jou past