bedrijfshuisvesting

21 Bedrijfsruimten

Bedrijfshuisvesting met hart voor ondernemers

We vinden het belangrijk dat je fijn kan ondernemen en een goed lopend bedrijf is ook ons belang. Daarom bieden we jou:

1.   Ruime keus uit verschillende type bedrijfsruimten in Rotterdam

Of je nu een kantoorpand, winkelruimte, horecapand of werkplaats zoekt, wij hebben dé ruimte voor jou. Je vindt bij ons uiteenlopende bedrijfspanden verspreid over heel Rotterdam. Groeit je bedrijf? Dan kan je bij ons gemakkelijk en snel doorgroeien naar een ander pand.

2.   Krachtig en stabiel partnerschap

Woonstad Rotterdam is een krachtige, stabiele organisatie en onze bedrijfsadviseurs kennen Rotterdam als geen ander. We snappen de stad, de mentaliteit, jouw toekomstige klanten en het ondernemerschap. Je kan dan ook altijd een passend en kansrijk advies verwachten. Hiermee bedoelen we dat we kunnen voorkomen dat een tweede drogist in dezelfde straat terechtkomt en dat we weten waar jouw onderneming het meeste succes kan hebben.

3.   Advies en ondersteuning op maat voor de juiste bedrijfshuisvesting

We willen er samen met jou voor zorgen dat je het beste uit jouw onderneming, het bedrijfspand én de locatie haalt. Je kan bij ons ondernemen op een manier die bij jou past. Het advies en de ondersteuning houden niet op bij het zoeken van het juiste pand. Je kan ook tijdens de huurperiode bij ons terecht. Aanpassingen zijn altijd te overleggen en loopt het even niet zoals verwacht, dan zoeken we samen met jou naar oplossingen.

4.   Goede bereikbaarheid, flexibiliteit en snelheid

Heb je een pand op het oog? Heb je een vraag? Of huur je al een pand en heb je een probleem? Neem contact op met onze adviseurs en we helpen je snel. Je hebt een vast contactpersoon die jouw onderneming en uitdagingen kent.

Het team dat dit mogelijk maakt

Marion 'Ik sta open voor originele
ideeën'

Cor 'Wil je groeien? Geen probleem'

Donald  vindt de juiste plek voor jouw onderneming


Rotterdamse ondernemers vertellen

Ondernemen op de manier die jou past