De site van Woonstad Rotterdam maakt gebruik van cookies. Meer informatie.Dit venster niet meer tonen.

Bij de adviseurs van Bedrijfshuisvesting is alle kennis en ervaring op het gebied van bedrijfsonroerend goed in Rotterdam te vinden. Wij gaan met de ondernemer op zoek naar de bedrijfsruimte die het meest passend is op de locatie van zijn voorkeur. Of het nu gaat om een startend bedrijf of om een onderneming die verder gaat uitbouwen. We hebben een groot aanbod aan bedrijfsonroerend goed in heel Rotterdam: in totaal ruim 1500 eenheden. Voor elke ondernemer kunnen wij dus de juiste plek vinden. In onze portefeuille zijn alle typen bedrijfsruimtes te vinden: van winkel tot kantoor, van opslag tot werkplaats en van atelier tot horeca.

Mijn zaak jouw zaak groepsfoto


Geen makelaars

"De adviseurs op het gebied van bedrijfshuisvesting zijn specialisten die zich goed kunnen inleven in de vraagstukken van ondernemers die een bedrijfsruimte zoeken. Met onze visie en onze manier van werken sluiten we zo nauw mogelijk aan bij de vragen en wensen van de ondernemer. We zijn ervan overtuigd dat meedenken en meegroeien de kern is van goede samenwerking. Een ondernemer vindt bij Woonstad vertrouwen, inzicht, kennis en ervaring. Kennis op het gebied van de omgeving, de kansen in de wijk en de mogelijkheden van het pand. Wij combineren ons inzicht in ondernemerschap met sociaaleconomisch inzicht, geduld en gevoel voor service. Daarop bouwen we onze adviezen."


Grote wijkkennis

"We kennen de wijken van de stad. Niet voor niets hebben we ze verdeeld over onze adviseurs. Zo hebben de adviseurs de gelegenheid om zich goed te verdiepen in de omgeving. Wat speelt er in de wijk? Welke plannen zijn er? Wanneer wordt een en ander gerealiseerd? En hoe zit het met de kansen voor ondernemers? Ook daar kunnen we het nodige over vertellen. Want we weten welke bedrijven er al zitten en welke we willen aantrekken. We hebben een goed beeld van de plannen, de ondernemers zelf, de bewoners en van de plus- en minpunten van de wijk."


Ondernemen

"Van een bedrijfsonroerend goed adviseur mag je verwachten dat hij of zij ondernemend is. Door er veelvuldig op uit te gaan naar bijeenkomsten van winkeliers- en ondernemersverenigingen, Kamer van Koophandel, vergaderingen met (deel)gemeente en wijkoverleggen weten we wat er speelt en hoe wij daarop kunnen inspelen. Daarbij zorgen we ervoor dat we goed bereikbaar en aanspreekbaar zijn. De genoemde adviseurs zijn rechtstreeks te benaderen. Want we willen graag weten wat ondernemers willen. Samen realiseren we vernieuwing, verbetering, vooruitgang. In het belang van de ondernemer, dat van ons en dat van de wijk. Zo bouwen we samen aan Rotterdam."


Jouw zaak, onze zaak

"Zo eenvoudig is het. Wij maken van jouw zaak, onze zaak. Hoogstpersoonlijk. Dat geldt voor het advies dat we geven , maar ook voor hoe we willen samenwerken. Onze belangen liggen in het verlengde van elkaar. Anders gezegd: als het de ondernemer goed gaat, gaat het ook goed met Rotterdam. Dus leer ons kennen. Bel of mail ons, vertel wat de plannen zijn, waar die uitgevoerd moeten worden en ga met onze adviseur aan tafel om de allerbeste oplossing te vinden."

 

Horeca

Restaurant Fred

Fred Mustert van restaurant Fred

“Woonstad Rotterdam begrijpt dat het om kwaliteit gaat” Lees meer


The Burgerhouse

Yamani Hitli vanThe Burgerhouse

“Schot in de roos” Lees meer


Rottiedam

Ahmet Atmaca van Rottiedam

“Op slag verliefd” Lees meer


Ilya

Ilya

Truffelburgers en pide's aan de West-Kruiskade - Lees het verhaal van Ilya


De keuken van Floris

De keuken van Floris

"Woonstad is er voor mij als huurder én ondernemer" Lees meer