De site van Woonstad Rotterdam maakt gebruik van cookies. Meer informatie.Dit venster niet meer tonen.

Ondernemers gezocht in de uitvaartbranche

Uitvaartlaan

Wij zoeken unieke ondernemers voor een unieke locatie!

Woonstad Rotterdam zoekt ondernemers in de uitvaartbranche voor de eerste funeraire laan van Nederland. De Rusthoflaan wordt dé plek in Rotterdam waar je alles kunt vinden wat met begraven en cremeren te maken heeft: gedenkstenen, kisten, urnen, bloemen, uitvaartzorg, verzekering en bemiddeling, maar ook boeken, sieraden, keramiek, kunst en spiritualiteit. De Rusthoflaan ligt dicht bij twee grote begraafplaatsen en een crematorium. Alle voorzieningen dicht bij elkaar biedt veel voordelen en gemak voor zowel ondernemers als klanten. En dat in een sfeervolle omgeving en op een plek die bovendien uitstekend bereikbaar is.

Ben jij de ondernemer die we zoeken?

Bekijk direct ons aanbod bedrijfsruimten of neem contact met ons op.

Check telefoon 010 241 54 29
check mail bedrijfshuisvesting@woonstadrotterdam.nl

10 redenen om hier je onderneming te vestigen:

  1. Uniek concept: nergens in Nederland is dit concept te vinden, terwijl de vraag ernaar alsmaar groeit.
  2. Gemak voor je relaties: zij kunnen klanten meenemen naar één plek waar alles te vinden is op het gebied van uitvaartzaken.
  3. Nabestaanden kunnen terecht op één plek en alles regelen, zowel vóór, tijdens als na het overlijden.
  4. Ondernemen met de buren: korte lijnen en elkaar aanvullen om zo samen het concept van uitvaartwinkelen te versterken.
  5. Kosten besparen, bijvoorbeeld door samen reclame te maken.
  6. Uitstekend bereikbaar: dichtbij uitvalswegen en openbaar vervoer.
  7. Sfeervolle en serene plek aan een lommerijke groenstrook.
  8. Keuze uit instapklare bedrijfsruimten: van 50m2 tot 120m2.
  9. Woonstad Rotterdam biedt maatwerk: flexibele voorwaarden om ook uw onderneming succesvol te maken.
  10. Onder architectuur uitgevoerde renovatie van de winkelstraat in 2014 zorgt voor professionele en uniforme uitstraling.


Achtergrondinformatie

Op de Rusthoflaan, tegenover de Katholieke Begraafplaats met crematorium Laurentius en op steenworpafstand van de Algemene Begraafplaats Crooswijk helpen wij ondernemers in de uitvaartbranche een ’Uitvaartlaan’ ontwikkelen: van een winkelstraat met 22 winkelruimten maken wij ruimte voor een uniek concept van samenwerkende uitvaartgerelateerde ondernemingen! Nieuw-Crooswijk is bij uitstek de plek voor dit concept. In de wijk met zijn twee prachtige historische begraafplaatsen is uitvaart dagelijks zichtbaar in de wijk. De uitvaartbranche is er al jaren gevestigd rondom de begraafplaatsen met steenhouwers en uitvaartbloemisten. Die bedienden tot voor kort vooral de ‘traditionele’ uitvaartmarkt. Het idee van de ondernemers aan de Rusthoflaan is om klanten meer en gevarieerdere keuzes te bieden en zo in te spelen op de groeiende vraag naar ‘uitvaartwinkelen’.

Hun ervaring is namelijk dat mensen zich pas later en soms zelfs te laat realiseren welke mogelijkheden ze eigenlijk hadden. De Rusthoflaan richt zich daarmee sterk op de meer persoonlijke benadering van afscheid nemen. Vóór, tijdens en na het overlijden. Nieuw gevestigde ondernemers richten zich succesvol op deze groeimarkt.

Ondernemen op de manier die bij jou past