De site van Woonstad Rotterdam maakt gebruik van cookies. Meer informatie.Dit venster niet meer tonen.

De Maaltijdmanager ontzorgt drukke Rotterdammers

 
Je gaat ongetwijfeld nog veel horen van De Maaltijdmanager. Verse maaltijden; ’s ochtends besteld, ’s avonds in huis. Het concept is uniek in Rotterdam en sinds februari dit jaar zijn zij gevestigd in een Woonstad pand in Rotterdam West. Eigenaar en bedenker Michiel Goudswaard is geen onbekende in de Rotterdamse horeca en zag zijn kans schoon. Het idee: drukke Rotterdammers ontzorgen door dagverse, gevarieerde maaltijden te bezorgen.

Rap tempo
Nadat het idee was ontstaan, ging het heel snel. Binnen enkele weken had De Maaltijdmanager een geschikt pand gevonden en konden zij starten met de verbouwing. Het pand waar nog geen keukenapparatuur in gebouwd was, werd voorzien van een ruime keuken en de inloop is netjes afgewerkt tot sfeervolle ontvangst- en opslagruimte. Michiel: ‘De samenwerking met Woonstad verliep heel soepel, dus dat was prettig. Half januari hebben we het pand bezichtigd en 1 februari had ik de sleutel.’ Vooral de centrale locatie is de doorslag geweest. Als bezorgbedrijf is de ligging erg belangrijk. Michiel wil het volgende meegeven aan andere ondernemers (to be): ‘Ondernemer word je vanzelf, door elke dag te leren.’

Meedenken
Woonstad Rotterdam denkt graag mee. Wanneer een ondernemer op zoek is naar een pand bekijken wij altijd alle opties. Nadat een oud-huurder het pand had verlaten zagen wij dan ook gelijk mogelijkheden en konden de locatie direct doorverhuren aan De Maaltijdmanager.

Meer weten over bedrijfspanden van Woonstad Rotterdam? Neem dan contact met ons op via (010) 241 54 29 of stuur een e-mail naar bedrijfshuisvesting@woonstadrotterdam.nl.

Andere ondernemers

De Keukenmuis

RUUD CARPENTIER VAN DE KEUKENMUIS

“Dit is echt mijn plekkie, hier wil ik niet meer weg” Lees meer


Osteopathie Fosteo

Marlon Borkulo van Osteopathie Fosteo

"Ik ben erg te spreken over Woonstad!" Lees meer


Xenomobile

Wout Rockx van Xenomobile

“Bij elke groeispurt van mijn bedrijf hielp Woonstad Rotterdam mij aan een betaalbaar onderkomen.”  Lees meer

PrintRoom

Karin de Jong van PrintRoom

“De beste deal” Lees meer

All White Center

Hassan Akyol van All White Center

“Woonstad Rotterdam tipte mij over een mooi hoekpand aan de Frits Ruysstraat.” Lees meer


De Optiek

De Optiek: Hamza Yildiz en Özcan Mert

“Van dromen en denken, naar verstand op nul en gaan!’’ Lees meer

Pandjeshuis Maxgoud

Daphne Roes huurt pandjeshuis Maxgoud

“’s Ochtends gebeld, ’s middags de sleutels” Lees meer