De site van Woonstad Rotterdam maakt gebruik van cookies. Meer informatie.Dit venster niet meer tonen.

‘TRUFFELBURGERS EN PIDE’S AAN DE WEST-KRUISKADE.’

 

Ilya. De naam die je al langer hoort gonzen in Rotterdam. Menig foodliefhebber heeft deze Turkse belofte op de Kruiskade op zijn of haar to-go lijstje staan. Een mooie aanwinst voor de stad. Begin februari opende restaurant Ilya, vernoemd naar de overleden vader van de ondernemers, haar deuren. Eigenaar Bayram vertelt over dit bijzondere concept aan de bruisende West-Kruiskade.

Samen met zijn familie runt Bayram dit traditioneel Turkse restaurant, met een moderne twist. ‘We doen alles samen en vullen elkaar aan.’ Het team wordt versterkt door een kok die geen onbekende is in de Rotterdamse horeca. Met ervaring bij onder andere The Harbourclub, Hotel New York en de SS Rotterdam staat hij garant voor een unieke kaart. Denk aan de populaire truffelburger en klassieke grillgerechten zoals spareribs, maar ook traditioneel Turkse gerechten zoals pide’s.

‘De band met Woonstad Rotterdam is altijd erg goed geweest en Woonstad heeft altijd met onze ambities meegedacht. Als wij iets nodig hebben, worden wij altijd erg goed geholpen.

Onze adviseurs zijn altijd nauw betrokken geweest en helpen waar mogelijk. Ook nu met de nieuwe bestemming van het pand. Van ondernemerschap gaat ons hart sneller kloppen en daar zetten we graag een extra stapje voor!

 

Andere ondernemers

Restaurant Fred

Fred Mustert van restaurant Fred

“Woonstad Rotterdam begrijpt dat het om kwaliteit gaat” Lees meer


The Burgerhouse

Yamani Hitli vanThe Burgerhouse

“Schot in de roos” Lees meer


Rottiedam

Ahmet Atmaca van Rottiedam

“Op slag verliefd” Lees meer


Ilya

Ilya

"Truffelburgers en pide's aan de West-Kruiskade" Lees meer


De keuken van Floris

De keuken van Floris

"Woonstad is er voor mij als huurder én ondernemer" Lees meer