De site van Woonstad Rotterdam maakt gebruik van cookies. Meer informatie.Dit venster niet meer tonen.

bedrijfshuisvesting

28 Bedrijfsruimten

De perfecte ruimte voor jouw onderneming

Advies op maat 
Als ondernemer op zoek naar kantoorruimte of winkelruimte in de stad, heb je zelf vaak wel een aantal eisen waar jouw bedrijfsruimte moet voldoen. Ruimte, prijs, locatie... Het is fijn als een expert op het gebied van bedrijfshuisvesting met je kan meedenken. Het liefste iemand die de stad op zijn duimpje kent. Iemand die je kan helpen om met jouw wensen en toekomstplannen in het achterhoofd, de perfecte plek te vinden en meedenkt in mogelijkheden die verschillende panden jou bieden. Iemand die meedenkt en met je kan meegroeien als dat nodig is.


Samenwerken en kennis van de stad

Wij werken graag samen. Een Rotterdamse aanpak. Dat jij blij wordt van je pand waar je onderneming goed loopt, is natuurlijk het belangrijkst. Jouw vaste aanspreekpunt is een Bedrijfsadviseur die Rotterdam en het marktprofiel écht goed kent. Vanuit die expertrol, weet je dat je advies krijgt dat passend en kansrijk is. Simpel gezegd: we kunnen voorkomen dat een tweede drogist in dezelfde straat terechtkomt en zullen je wijzen op een plek waar jouw onderneming meer succes zou hebben.

Als ondernemer krijg je zo een eigen vaste contactpersoon die je helpt bij het vinden van een geschikte ruimte. En ook na het afsluiten van je contract staat hij of zij voor je klaar.

Ondernemen op de manier die bij jou past

Met ons kun je ondernemen op de plek en op de manier die bij jou past. Zoek in een groot aanbod aan bedrijfsruimten in heel Rotterdam.  Van winkel tot kantoor, van opslag tot werkplaats en van atelier tot horeca. We hebben zelfs flexplekken. Groeit je bedrijf dan kun je bij ons doorgroeien naar je eigen pand.Ook voor jou vinden we de juiste plek!

 Woonstad Rotterdam staat dicht bij de ondernemer

JOUW ZAAK, ONZE ZAAK

"Zo eenvoudig is het. Wij maken van jouw zaak, onze zaak. Hoogstpersoonlijk. Dat geldt voor het advies dat we geven , maar ook voor hoe we willen samenwerken. Onze belangen liggen in het verlengde van elkaar. Anders gezegd: als het de ondernemer goed gaat, gaat het ook goed met Rotterdam. Dus leer ons kennen. Bel of mail ons, vertel wat de plannen zijn, waar die uitgevoerd moeten worden en ga met onze adviseur aan tafel om de allerbeste oplossing te vinden."Pand gevonden?
Heb je zelf in ons groot aanbod  een geschikt pand gevonden? Bel of mail dan de betreffende adviseur voor een vrijblijvende afspraak waarin je niet alleen het pand kan bekijken, maar ook gelijk hoort welke mogelijkheden er zijn.