De site van Woonstad Rotterdam maakt gebruik van cookies. Meer informatie.Dit venster niet meer tonen.

bedrijfshuisvesting

25 Bedrijfsruimten

Experts in de stad

Advies op maat voor jouw bedrijfsruimte in Rotterdam. Ben je starter of juist toe aan een groter pand? Met je eigen expert en vaste aanspreekpunt ga je op zoek naar de beste mogelijkheden aansluitend op jouw plannen. 

Ondernemen op de manier die bij jou past
Ondernemen op de plek en op de manier die bij jou past. Wie wil dat nou niet. Ga het gesprek aan met onze adviseurs bedrijfshuisvesting en ontdek dat je bij ons écht verder geholpen wordt. Waarom? Simpel, wij kennen Rotterdam als geen ander. De stad. De mentaliteit. De plannen van de stad. Jouw toekomstige klanten. Het ondernemerschap. Daar sluiten we naadloos bij aan. Zonder poespas, zonder gedoe en met oog voor jouw plannen en jouw belangen.

In heel Rotterdam
Wij zijn adviseurs en dat begint met luisteren. Vertel ons jouw overtuiging en ga samen met ons op zoek naar de beste plek. Je hebt keuze uit bedrijfsruimten in heel Rotterdam: van winkel tot kantoor, van opslag tot werkplaats en van atelier tot horeca. De juiste plek voor jouw zaak en dat is vaak iets heel bijzonders. Ontdek wat we samen kunnen bereiken. Jouw zaak, onze zaak!


Onze adviseurs

Marion "Ik sta open voor originele ideeën"

"Ik zal je een voorbeeld geven van hoe we denken en werken. Voor het Oude Westen is een bedrijfsruimteplan geschreven dat nu steeds meer gestalte krijgt. We ‘kleuren’ de wijk met drie soorten branches. Door het clusteren van winkels en bedrijven krijgt de buurt een specifieke uitstraling. De ondernemers versterken elkaar. Ook in het Nieuwe Westen ontwikkelt het gebied zich razend snel.

Wil je iets beginnen in West?
Dan heb ik daar prachtplekken voor je. Dus kom praten, zou ik zeggen."


Rico "Hebben we niet, bestaat niet"

"In het Centrum is altijd ruimte voor bijzondere/exclusieve winkels in het hogere segment. Ik wil ver gaan om ondernemers met goede ideeën daarin te faciliteren.
Kralingen is echt een gebied met potentie. Van kleinschalige dienstverlening tot sterke winkelstraten met wijkfuncties.

Heb je een goed idee, een beetje lef en durf je vooruit te kijken?

Dan moeten we snel eens praten over de kansen voor je bedrijf. Dat die er zijn, staat voor mij wel vast."

Donald vertelt graag alles over ondernemen op Zuid.

"Mag ik Noordereiland even naar voren schuiven? Een wijk met nog een echt dorpsgevoel. Dat vind ik mooi. Er gebeuren mooie dingen op het gebied van bedrijvigheid. Het is een meerwaarde als een ondernemer affiniteit heeft met mode en design. Ook voor speciaalzaken heeft het Noordereiland bijzondere locaties. Leuk als die dan ook nog een connectie heeft met water en scheepvaart. Nou ja, zo kan ik nog uren doorgaan, ook over de andere delen van de stad waar ik me op richt.

Als je meer wilt weten of een bijzonder idee hebt? Je weet me te vinden!"

Cor "Wil je groeien? Geen probleem"

"Het Oude Noorden is van oudsher een wijk waar wonen en werken hand in hand gaan. Er is van alles: ambachtelijke bedrijvigheid, leuke winkeltjes, kunstateliers, kleine kantoren, werkplaatsen, opslagruimtes, noem maar op. Omdat de huurprijzen nog betaalbaar zijn, vestigen zich daar ook veel starters. Het Oude Noorden is de wieg voor veel succesvolle ondernemingen en daar zijn we stiekem best een beetje trots op. Die ondernemingen konden met onze hulp doorgroeien naar één van onze andere bedrijfsruimtes.

Ik vertel je graag over de mogelijkheden om jouw bedrijf juist in het Oude Noorden te vestigen. Wie weet zeg jij later ook: mijn succes begon daar!"

 
 
 

HASSAN AKYOL HUURT EEN WINKELPAND VAN 150M2

"Woonstad Rotterdam tipte mij over een mooi hoekpand aan de Frits Ruysstraat."

Hassan Akyol van All White Center