Filter op:

In veel portieken, bergingsgangen en hallen staan spullen die er niet horen. Bewoners parkeren er hun fiets, laten hun vuilniszakken staan of versieren de hal met (kunst)planten, schilderijen, bankjes enz. Helaas kunnen wij dit niet toestaan. Want bij brand of andere calamiteiten kunnen die spullen levensgevaarlijke obstakels vormen. Wij verzoeken u dan ook uw voorwerpen in de gemeenschappelijke ruimten te verwijderen.

Met een aansprakelijkheidsverzekering en een inboedelverzekering bent u goed beschermd tegen de financiële gevolgen van brand, lekkage, inbraak of stormschade.

Vogels Voeren

Voert u de vogels ook weleens? Veel mensen vinden dat erg leuk, vooral eendjes voeren met de kinderen of kleinkinderen. In Rotterdam krijgen vogels echter zo veel voedsel dat het problemen oplevert: van overlast (uitwerpselen) en (veel te veel) zieke dieren tot ongedierte (ratten, muizen).

Minder overlast meer woonplezier

In deze folder leest u hoe u zelf overlast kan voorkomen en wat u kunt doen als u overlast ervaart. 

Ontevreden? Vertel het ons alstublieft!

Als klanten tevreden zijn, dan zijn wij ook tevreden. En juist daarom willen we graag weten wanneer u ontevreden bent. Aarzel dus niet om het ons te laten weten. In deze folder leest u hoe u klachten kunt melden en hoe Woonstad Rotterdam daarmee omgaat. 

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Woonstad vind het belangrijk dat u veilig in uw woning kunt wonen. Helaas komen woninginbraak en overlast veel voor. Om de kans op woninginbraak en brand te verminderen, kunt u het Politiekeurmerk Veilig aanvragen. 

Samen energie besparen

Woonstad Rotterdam heeft de ambitie om 33% minder CO2 uit te stoten in de periode 2008-2020. Benieuwd naar wat u zelf kunt doen aan energiebesparing? In deze folder vindt u 10 tips.