Aleidisstraat 10

3021 SK, Middelland, Rotterdam

€ 825,-

Per maand (ex. BTW)
Objecttype:
Dit object bevindt zich op de:
Oppervlakte:

Omschrijving

LIGGING
Praktisch gelegen opslagruimte aan de Aleidisstraat 10 te Rotterdam in de wijk Middelland, op steenworp afstand van het stadscentrum van Rotterdam.
 
Middelland ligt dicht bij het centrum van Rotterdam, tussen de spoorlijn, ’s Gravendijkwal, Heemraadsingel en Rochussenstraat. Deze wijk kenmerkt zich door een mengeling van bedrijvigheid, detailhandel en wonen. De drukte van de stad houdt nog even aan op de Middellandstraat en Nieuwe Binnenweg.
 
Als winkelgebied trekt Middelland de laatste jaren meer publiek. De Nieuwe Binnenweg tussen de Heemraadssingel en de ’s-Gravendijkwal in, staat steeds meer in het teken van food & living.
 
BIJZONDERHEDEN
Het object heeft een zeer fraaie en representatieve uitstraling. Het object wordt gekenmerkt door haar zeer courante maatvoering, is ruim van opzet en voorzien van een overheaddeur.
 
PARKEREN
Voldoende (betaald) parkeergelegenheid aan de openbare weg.
 
INDELING
Oppervlakte circa 108m2.
 
HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 825,00 per maand exclusief BTW.
 
BEREIKBAARHEID
De ligging nabij de binnenstad van Rotterdam maakt dat dit object per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar is. De bus, tram en de metro bevinden zich in de nabijheid. Ook per eigen vervoer is dit object zeer goed bereikbaar via de verschillende uitvalswegen (A13/A20).
 
DOELGROEP
Uitermate geschikt voor de navolgende doelgroep;
 • Opslag.
 
OPLEVERINGSNIVEAU
Het gehuurde wordt als casco verhuurd en in de huidige staat opgeleverd. De ruimte is standaard voorzien van:
 • Bouwkundige meterkast voorzien van standaard nutsaansluitingen;
 • Toilet;
 • Pantry.
 
OPLEVERDATUM
Aanvaarding kan in overleg geschieden.
 
BANKGARANTIE/WAARBORGSOM
Ter grootte van drie maanden huur, de eventuele servicekosten en de hierover verschuldigde omzetbelasting.
 
HUURINDEXERING
Jaarlijks, per 1 juli, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor met BTW-belaste huur en verhuur. Indien huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor met BTW-belaste huur.
 
 
Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding. De vermelde informatie is van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle informatie is met zorg samengesteld, is geheel vrijblijvend en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde tenzij nadrukkelijk anders vermeld..
 • Huur en contract
  Beschikbaar per Per direct
  Huur per maand, ex. BTW € 825,-
 • Kenmerken
  Type ruimte Bedrijfsruimte
  Oppervlakte 108m2
  Woonlaag Begane grond
  Bouwtype Bestaande bouw
  Bouwjaar 1920
  Voorzieningen
  • Dubbele beglazing
  • Apart Toilet
  • Parkeerplaats
  • Gelijkvloers
 • Buurt
  Locatie Middelland, Delfshaven