Oostzeedijk Beneden 103

3061 VP, Kralingen-West, Rotterdam

€ 975,-

Per maand (ex. BTW)
Objecttype:
Dit object bevindt zich op de:
Oppervlakte:

Omschrijving

LIGGING
Zeer recent opgeknapte winkelruimte aan de Beneden Oostzeedijk 103 te Rotterdam gelegen in stadsdeel Kralingen, op steenworp afstand van het stadscentrum van Rotterdam.

Kralingen is een buurt met een rijke historie. Een keur aan winkels, restaurantjes en speciaalzaken typeren de omgeving aan het levendige Oostplein. Verse ingrediënten haal je natuurlijk gewoon bij je vertrouwde speciaalzaken in de buurt of op de markt in het centrum van Rotterdam. Met de fiets ben je er binnen 5 minuten!
 
Dankzij de metrolijn die door Kralingen loopt, is er een snelle verbinding met de omliggende wijken en met het stadscentrum.

BIJZONDERHEDEN
De winkelruimte is voorzien van een bijzondere gevel. En binnen hebben we de ruimte laten opknappen naar de eisen van deze tijd.

PARKEREN
Voldoende (betaald) parkeergelegenheid voor de deur.
 
INDELING
Oppervlakte circa 98 m2.
Verdeeld over circa 45 m2 begane grond, circa 9 m2 entresol en
circa 44 m2 kelder.
 
HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 975,00 per maand exclusief BTW.

BEREIKBAARHEID
De ligging nabijheid de binnenstad van Rotterdam maakt dat dit object per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar is. De bus, tram en de metro bevinden zich in de nabijheid. Ook per eigen vervoer is dit object zeer goed bereikbaar via de verschillende uitvalswegen (A16/A20).
 
DOELGROEP
We zoeken enthousiaste ondernemers die met hun winkelconcept een bijdrage kunnen leveren aan de levendigheid van de wijk.
 
OPLEVERINGSNIVEAU
Het gehuurde wordt als casco verhuurd en in de huidige staat opgeleverd. De ruimte is standaard voorzien van:
 • Bouwkundige meterkast voorzien van standaard nutsaansluitingen;
 • Toilet;
 • Pantry.
 
OPLEVERDATUM
Per direct.

BANKGARANTIE/WAARBORGSOM
Ter grootte van drie maanden huur, de eventuele servicekosten en de hierover verschuldigde omzetbelasting.
 
HUURINDEXERING
Jaarlijks, per 1 juli, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor met BTW-belaste huur en verhuur. Indien huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor met BTW-belaste huur.
 
 
Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding. De vermelde informatie is van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle informatie is met zorg samengesteld, is geheel vrijblijvend en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde tenzij nadrukkelijk anders vermeld.
 • Huur en contract
  Beschikbaar per Per direct
  Huur per maand, ex. BTW € 975,-
 • Kenmerken
  Type ruimte Bedrijfsruimte
  Oppervlakte 98m2
  Woonlaag Begane grond
  Bouwtype Bestaande bouw
  Bouwjaar 1949
  Voorzieningen
  • Dubbele beglazing
  • Mechanische ventilatie
  • Apart Toilet
  • Parkeerplaats
  • Centrale verwarming
  • Gelijkvloers
 • Buurt
  Locatie Kralingen-West, Kralingen-Crooswijk