Rose-Spoorstraat 55

3071 EN, Feijenoord, Rotterdam

€ 0,-

Per maand (ex. BTW)
Type bedrijfsruimte:
Dit object bevindt zich op de:
Oppervlakte:

Omschrijving

Zoek jij een grote kantoorruimte in Rotterdam Zuid op een zichtbare locatie naast een treinstation? Dan is deze ruime kantoorruimte op de hoek van de Oranjeboomstraat en Rose-Spoorstraat iets voor jou. Deze ruimte is recent verbouwd van kroeg naar kantoor, waarbij alle wanden strak zijn gestukt en er twee nieuwe toiletten en een keuken zijn geplaatst.

LOCATIE

Deze mooie kantoorruimte ligt naast treinstation Rotterdam Zuid en twee bushaltes, waardoor het extra goed bereikbaar is voor je collega’s en klanten. Daarnaast kun je gratis parkeren voor de deur en in de gehele wijk Feijenoord.

INDELING

Je kunt het oppervlakte van 137m2 volledig naar eigen zin indelen, er staan geen tussenwanden in de ruimte. De ruimte heeft veel ramen wat ervoor zorgt dat er veel daglicht binnenkomt.

OPLEVERINGSNIVEAU

De kantoorruimte wordt casco verhuurd inclusief:

 • Basis meterkast;
 • Twee toiletten;
 • Keukenblok. 

 

BANKGARANTIE/WAARBORGSOM

Ter grootte van drie maanden huur, eventuele servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

HUURPRIJSINDEXERING

Jaarlijks, per 1 juli, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

OMZETBELASTING

Verhuurder wenst te opteren voor met BTW-belaste huur en verhuur. Indien huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor met BTW-belaste huur.

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding. De vermelde informatie is van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle informatie is met zorg samengesteld, geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde tenzij nadrukkelijk anders vermeld.

 • Huur en contract
  Beschikbaar per 1 april 2020
  Huur per maand, ex. BTW € 0,-
 • Kenmerken
  Type ruimte Bedrijfsruimte
  Oppervlakte 137m2
  Woonlaag Begane grond
  Bouwtype Bestaande bouw
  Bouwjaar 1995
 • Buurt
  Locatie Feijenoord, Feijenoord