Direct Regelen

Vragen

Aanbod

Artikelen

Informatie & regelen

Over woonstad

landingpages-title

Populair

We konden helaas geen resultaten vinden voor '{{query}}'

Zoektips

 • Controleer de spelling
 • Kies een ander zoekwoord
 • Type in losse woorden 

Mauritsweg 55 SO

3012 JX, , Rotterdam

€ 1.075,-

Per maand (ex. BTW)
Type bedrijfsruimte:
Dit object bevindt zich op de:
Oppervlakte:

Omschrijving

Binnenkort beschikbaar: Zoek jij een kantoor- of praktijkruimte in hartje Rotterdam met uitstraling op loopafstand van Rotterdam Centraal? Aan de Mauritsweg 55SO hebben wij de perfecte bedrijfsruimte voor jou.

 

De locatie

Het monumentale pand aan de mooie Mauritsweg is recent volledig in oude staat is gerestaureerd. De Mauritsweg is gelegen naast de Oude- en Nieuwe Binnenweg en heeft uitzicht op de mooie Westersingel. In de directe omgeving bevinden zich vele leuke winkels en horeca zaken wat zorgt voor een drukke en gezellige mix. Het pand is perfect bereikbaar, het centraal station is op loopafstand en metro- en tramstation Eendrachtsplein ligt praktisch voor de deur.

 

Voor wie

Dit is de perfecte ruimte voor ondernemers die een kantoor- en/of praktijkruimte zoekt in hartje Rotterdam. De ruimte is met alle opties van het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar voor klanten en medewerkers. Zoek jij een ruimte met uitstraling dan is deze souterrain ruimte in dit monumentale pand geschikt voor jou.

 

Wat kost het

De huurprijs is € 1.075,00 per maand exclusief BTW.

 

Wat krijg je er voor

Je deelt de algemene toegangsdeur met het atelier en een woning welke boven deze bedrijfsruimte zijn gevestigd. Je komt binnen in een hal van marmer en in oude staat gerestaureerde wanden en plafonds. Via een marmeren trap kom je beneden bij de bedrijfsruimte welke zich in het souterrain van het pand bevind, de ruimte ligt dus deels onder de grond maar heeft aan zowel de voor- als achterkant ramen wat zorgt voor voldoende lichtinval.

 

De ruimte heeft een oppervlakte van circa 74m2 en is bijna volledig voorzien van een natuurstenen vloer en heeft meerdere monumentale onderdelen zoals deuren en prachtige tegels. Daarnaast is de ruimte voorzien van een tuin aan de achterzijde van de bedrijfsruimte welke alleen door jou gebruikt wordt, de tuin is in tegenstelling tot de voorkant van het pand een oase van rust.

 

Wanneer kan je er in

De winkel is nog niet beschikbaar, er zijn nog wat werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden. Verwachting is dat de ruimte per half augustus helemaal klaar is voor jouw onderneming. Dus als je interesse hebt kun je ons bellen voor afspraak om de ruimte te bekijken.

 

Waarborgsom

Dit bedrag is gelijk aan drie keer de maandhuur die we met elkaar afspreken in het huurcontract.

 

Omzetbelasting

Wij verhuren het liefst met BTW. Als je als huurder niet BTW plichtig bent, dan wordt de huurprijs verhoogd met 6% om ons nadeel bij de Belasting te dekken.

 

 • Huur en contract
  Beschikbaar per Per direct
  Huur per maand, ex. BTW € 1.075,-
 • Kenmerken
  Type ruimte Bedrijfsruimte
  Oppervlakte 74m2
  Woonlaag Begane grond
  Bouwtype Bestaande bouw
  Bouwjaar 1873
  Voorzieningen
  • Apart Toilet
  • Parkeerplaats
  • Gelijkvloers
 • Buurt
Download brochure
Woonstad op je startscherm
Wil je de volgende keer gelijk ingelogd zijn? Installeer de app.