Naar hoofdcontent

Direct Regelen

Vragen

Aanbod

Artikelen

Informatie & regelen

Over woonstad

landingpages-title

Populair

We konden helaas geen resultaten vinden voor '{{query}}'

Zoektips

  • Controleer de spelling
  • Kies een ander zoekwoord
  • Type in losse woorden 

Lange Hilleweg 145B

3073 BL, Bloemhof, Rotterdam

€ 295.000,-

Kosten koper
Type woning:
Dit object bevindt zich op de:
Oppervlakte:
Aantal kamer(s):

Omschrijving

Op zoek naar een betaalbare 4-kamer maisonnettewoning op Zuid? Stop met zoeken! Wij hebben een leuk en ruim appartement op de 1e etage nu beschikbaar gelegen in de gezellige volkswijk Bloemhof! Door de praktische ligging zijn alle voorzieningen en uitvalswegen nabij!

Open huis: maandag 22 augustus tussen en 10.00 en 11.00 uur

Heb je interesse kom dan naar het open huis. Laat je gegevens achter via de blauwe button zodat je na het open huis het inschrijfformulier ontvangt. Alleen klanten die het open huis hebben bezocht kunnen zich inschrijven voor deze woning.

Toewijzing

We nemen eerst contact op met geïnteresseerden die voorrang bij ons krijgen. De andere geïnteresseerden plaatsen we op een reservelijst. Je krijgt hierover geen bericht van ons en we geven geen inzage in de lijst. Als er geen voorrangskandidaten zijn, dan gaan we over tot een loting.

Bloemhof is een buurt in het hart van de wijk Feijenoord in het zuiden van Rotterdam. Je woont hier in een gezellige vooroorlogse buurt met veel verschillende soorten woningen: van eengezinswoningen met puntgevels aan kleine hofjes tot appartementengebouwen. De buurt heeft een sterk dorps karakter. Hier hebben je buren je sleutel en houd je samen de straat netjes. In de buurt vind je een mooie mix aan buurtgenoten uit verschillende culturen.

Bijzonderheden :

  • Begane grond trapopgang aan straatzijde
  • 1e etage; Ruim terras ca. 4.95x1.8 m, entree, hal met meterkast, toilet, toegang tot ruime woonkamer ca. 5.6x4.85 m met trapkast en open keuken ca. 3.7x2.5 m met diverse inbouwapparatuur, trapopgang naar de 2e etage
  • 2e etage; Overloop met c.v.-ketel opstelling en mechanische ventilatie unit, slaapkamer I ca. 3.1x2.25, slaapkamer II ca. 4.45x2.5 en slaapkamer III ca. 4.85x2.8 m, Badkamer ca. 2.5x1.85 m met modern sanitair, dubbele wastafel en douchehoek, aparte washok ca. 1.25x1.1 m

Goed om te weten:

  • C.v.-ketel is van het merk Remeha met bouwjaar ca. 2007
  • Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht alsmede de canon
  • Deze woning wordt verkocht met een vaste prijs
  • De energielabel is A
  • Deze woning heeft een eeuwigdurende zelfbewoningsplicht: je mag de woning niet verhuren of in gebruik geven aan iemand anders
  • Er geldt een antispeculatiebeding: je moet minimaal twee jaar zelf in het huis wonen vóór je het mag verkopen
  • Je tekent de notariële overdracht bij de projectnotaris van Woonstad Rotterdam

Wat kun je er doen?

Bloemhof is een rustige buurt met een aantal winkels, buurtcafés en kleine eethuisjes. Wil je iets meer drukte? Aan de Dordtselaan vind je volop winkels, restaurants en barretjes. En met de metro ben je in vijftien minuten in het centrum van Rotterdam. Of je gaat naar Zuidplein, het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland.

Dan heb je nog Maassilo, Ahoy en Zuiderpark in de buurt om uit te gaan en te sporten.

Onderwijs en gezondheidszorg

Je kunt voor je kinderen kiezen uit verschillende kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en basisscholen in de wijk Feijenoord. Ook vind je hier middelbare scholen en is Hogeschool InHolland op fietsafstand van Bloemhof.

De advertenties op deze website zijn met de grootste zorg opgesteld. Toch kan het onverhoopt voorkomen dat een advertentie niet volledig is of een fout bevat. Derhalve zijn alle advertenties onder voorbehoud van druk-, type- en spelfouten.

  • Overdracht
    Beschikbaar per Per direct
    Verkoopvorm MVE-D
    Koopsom € 295.000,-
    Type prijs Kosten koper
    VvE bijdrage € 108,- per maand
  • Kenmerken
    Type ruimte Appartement
    Kamers 4
    Oppervlakte 93m2
    Woonlaag 1e verdieping
    Bouwtype Bestaande bouw
    Bouwjaar 1992
    Energielabel
  • Buurt
    Locatie Bloemhof, Feijenoord
Download brochure
Woonstad op je startscherm
Wil je de volgende keer gelijk ingelogd zijn? Installeer de app.