Naar hoofdcontent

Direct Regelen

Vragen

Aanbod

Artikelen

Informatie & regelen

Over woonstad

landingpages-title

Populair

We konden helaas geen resultaten vinden voor '{{query}}'

Zoektips

  • Controleer de spelling
  • Kies een ander zoekwoord
  • Type in losse woorden 

Donge 13

3068 GG, Zevenkamp, Rotterdam

€ 682,73

Incl. servicekosten
Type woning:
Oppervlakte:
Aantal kamer(s):

Omschrijving

Woning en omgeving
In groene en levendige woonwijk gelegen drie kamer wonning, met uitstekende voorzieningen in de wijk voor jong en oud (vb. Wollefoppenpark, Speeltuin en volkstuinen). In de buurt van het winkelcentrum Ambachtsland en Nieuw Verlaat, Alexandrium I en II en de Woonmall, openbaarvervoer (metro), Ring Rotterdam, zwembad en basisschool. In de naburige wijk Ommoord is elke woensdag een weekmarkt. Gratis parkeren.
Helaas zijn er van deze woning geen foto's beschikbaar!

Inkomen en gegevens
Voor deze woning geldt een inkomenseis, voor een 1-persoonshuishouden is dit tussen € 23.225 - € 43.574 voor een meerpersoonshuishouden is dit € 31.550 - € 43.574. LET OP: met de indicatie van 2020 mag u niet boven dit bedrag uitkomen.
Je hebt een inkomensverklaring van 2019 nodig (ook van je partner indien aanwezig). Deze kan je aanvragen bij de belastingdienst of zelf downloaden via de site van de belastingdienst, zonder deze verklaring kunnen wij je de woning helaas niet aanbieden.
Je dient alle originele gegevens die wij in onze uitnodiging van je vragen mee te nemen naar de bezichtiging! Woon je nu niet in Rotterdam, dan dien je ook een historisch uittreksel uit de Gemeentelijke Basis Administratie mee te nemen.  Heb je deze niet bij je, dan gaan wij door met de volgende kandidaat! Huurprijs onder voorbehoud. 

Direct Kans

Mocht de woning via Direct Kans geadverteerd zijn, dan kan het zijn dat u een tussenstand te zien krijgt. Uw definitieve positie kunt u vaak later op de avond of de volgende dag zien. De computer moet namelijk heel veel reacties tegelijkertijd verwerken (soms wel 300)  en heeft nu eenmaal een verwerkingsperiode nodig. Alle reacties worden tot op een 0,000 seconden verwerkt en verloopt volkomen eerlijk.

  • Huur en contract
    Beschikbaar per Per direct
    Huurprijs € 670,-
    Bruto huurprijs € 682,73
    Prijs subsidie € 674,23
    Servicekosten € 12,73
  • Kenmerken
    Type ruimte Appartement
    Kamers 2
    Oppervlakte 57m2
    Bouwtype Bestaande bouw
    Bouwjaar 1981
  • Buurt
    Locatie Zevenkamp, Prins Alexander
Download brochure
Woonstad op je startscherm
Wil je de volgende keer gelijk ingelogd zijn? Installeer de app.