Naar hoofdcontent

Direct Regelen

Vragen

Aanbod

Artikelen

Informatie & regelen

Over woonstad

landingpages-title

Populair

We konden helaas geen resultaten vinden voor '{{query}}'

Zoektips

  • Controleer de spelling
  • Kies een ander zoekwoord
  • Type in losse woorden 

Leyerwaard 584

3078 NG, Groot-IJsselmonde, Rotterdam

€ 797,84

Incl. servicekosten
Type woning:
Oppervlakte:
Aantal kamer(s):

Omschrijving

In de prachtige wijk IJsselmond ligt het mooie complex de “Joost de Beek flat” op Rotterdam Zuid. Het complex bestaat uit totaal 440 woningen, allemaal gelijkvloers en goed te bereiken middels de lift. In het complex zijn voorzieningen getroffen tot het plaatsen van een scootmobiel. Deze plaats moet extra gehuurd worden. In het complex is elektrisch koken van toepassing en zijn de woningen voorzien van een elektrische boiler voor de warmwatervoorziening. Deze boiler dient gehuurd te worden van een derde partij. In de woningen is een wasmachine aansluiting aanwezig, maar het complex beschikt ook over een wasserette. Het huisafval kan gestort worden in de algemene afvalruimte. Een huismeesterpost is aanwezig, welke op vaste tijden bemand is.

 

Bewonerscommissie

Het complex heeft een actieve bewonerscommissie waarin door en voor bewoners vele activiteiten georganiseerd worden. Binnen het complex is een recreatieruimte aanwezig waar de diverse georganiseerde activiteiten plaats vinden maar waar ook een bakkie koffie gedronken kan worden.

 

Omgeving

In de omgeving van de Joost de Beek flat is het Winkelcentrum Keyerswaard op loopafstand bereikbaar. Ook is er een goede openbaar vervoer verbinding van onder ander de bus.

 

Woning

De geadverteerde hoekwoning is onderdeel van het wooncomplex en gelegen op de 11e etage. De woning beschikt over een half open keuken, als ook over een aparte badkamer en toilet. Vanuit de woonkamer heeft u uitzicht over het winkelcentrum “Keyzerswaard”. Het balkon, welke bereikbaar is vanuit de keuken, is gelegen over de gehele lengte van de woning. De woning beschikt over een tweetal bergingen, een in de woning en een in de onderbouw.

65+

Bestemd voor huishoudens in de leeftijdscategorie vanaf 65 jaar, waarbij inwonende (klein)kinderen niet zijn toegestaan.

Corona maatregelen

In verband met het Coronavirus hebben wij tijdens de bezichtiging een aantal voorzorgsmaatregelen getroffen om de risico’s van besmetting te beperken. Wij vragen hiervoor uw medewerking. 

Huurtoeslag

Op deze woning kan GEEN huurtoeslag aangevraagd worden. U komt voor deze woning alleen in aanmerking als uw inkomen hoger is dan €23.175,00 (1 persoonshuishouden) of €31.475,00 (2 persoonshuishouden) en maximaal €43.574,00

 

VERPLICHTE DOCUMENTEN

Neem bij de bezichtiging de volgende documenten mee:

  • Inkomensverklaring 2018 of 2019 van de belastingdienst

Op dit formulier staat uw geregistreerd inkomen. Dit formulier kunt u downloaden vanaf mijnoverheid.nl of mijnbelastingdienst.nl

  • Jaaropgave(n) 2019

  • 3 recente salarisstroken/uitkeringsspecificaties 2020

  • Geldig legitimatiebewijs

  • Verhuurdersverklaring

Indien van toepassing

  • Uittreksel GBA indien u woonachtig bent buiten de Gemeente Rotterdam

Let op

: heeft u deze documenten niet bij u tijdens de bezichtiging dan kunnen wij u de woning helaas NIET aanbieden en kunt u de woning NIET bezichtigen.

DISCLAIMER

De huurprijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

 

Foto’s zijn een impressie van de woning en omgeving. Er kunnen hieraan geen rechten ontleend worden.

  • Huur en contract
    Beschikbaar per Per direct
    Huurprijs € 670,-
    Bruto huurprijs € 797,84
    Prijs subsidie € 696,-
    Servicekosten € 127,84
  • Kenmerken
    Type ruimte Servicewoning
    Kamers 3
    Oppervlakte 71m2
    Bouwtype Bestaande bouw
    Bouwjaar 1975
  • Buurt
    Locatie Groot-IJsselmonde, IJsselmonde
Download brochure
Woonstad op je startscherm
Wil je de volgende keer gelijk ingelogd zijn? Installeer de app.