Direct Regelen

Vragen

Aanbod

Artikelen

Informatie & regelen

Over woonstad

landingpages-title

Populair

We konden helaas geen resultaten vinden voor '{{query}}'

Zoektips

 • Controleer de spelling
 • Kies een ander zoekwoord
 • Type in losse woorden 

Heemraadssingel 310C

3021 NC, Middelland, Rotterdam

€ 732,85

Incl. servicekosten
Type woning:
Oppervlakte:
Aantal kamer(s):

Omschrijving

Let op: de bezichtiging is ingepland op woensdag 22 september 2021 om 11.30 uur, de eerste 3 kandidaten ontvangen een uitnodiging per email.

Leuke 2 kamer 55+ woning aan de groene Heemraadssingel in de levendige wijk Middelland. De winkels van de Nieuwe Binnenweg zijn op loopafstand en Metrostation Coolhaven is om de hoek. De woningen aan de Heemraadssingel zijn geschikt voor woningzoekenden (1- of 2-persoonshuishouden)met een leeftijd vanaf 55 jaar. Inwonenden kinderen zijn niet toegestaan binnen dit woongebouw.
Alle woningen hebben een berging op de verdieping of in de woning en beneden in het gebouw is een gemeenschappelijke fietsen berging. er is een beperkt aantal plaatsen voor scootmobiels te huur.

Als je de uitnodiging per email hebt ontvangen, zorg er dan voor dat je de volgende papieren meeneemt naar de bezichtiging: legitimatiebewijs, inkomensverklaring 2019/2020 (ook als je of jouw partner geen inkomen had), jaaropgave en 3 recente loon/uitkeringsspecificaties van jezelf en alle meeverhuizende personen.

Zorg je er voor dat alle BSN nummers onzichtbaar zijn gemaakt?

Huur je op dit moment al een woning, dan heb je ook een verhuurdersverklaring nodig. Woon je niet in Rotterdam? Dan is een historisch uittreksel uit het bevolkingsregister noodzakelijk. Sta je onder bewind? Dan is de beschikking van de Rechtbank nodig en toestemming van de bewindvoerder om te mogen huren. Als je de papieren tijdens de bezichtiging niet bij je hebt, kom je niet in aanmerking. Screening maakt mogelijk deel uit van de toewijzing.

 

 • Huur en contract
  Beschikbaar per Per direct
  Huurprijs € 633,25
  Bruto huurprijs € 732,85
  Prijs subsidie € 669,25
  Servicekosten € 99,60
 • Kenmerken
  Type ruimte Appartement
  Kamers 1
  Oppervlakte 46m2
  Bouwtype Bestaande bouw
  Bouwjaar 1993
 • Buurt
  Locatie Middelland, Delfshaven
Download brochure
Woonstad op je startscherm
Wil je de volgende keer gelijk ingelogd zijn? Installeer de app.