Naar hoofdcontent

Direct Regelen

Vragen

Aanbod

Artikelen

Informatie & regelen

Over woonstad

landingpages-title

Populair

We konden helaas geen resultaten vinden voor '{{query}}'

Zoektips

 • Controleer de spelling
 • Kies een ander zoekwoord
 • Type in losse woorden 

Aagje Dekenstraat 31

3027 RA, Spangen, Rotterdam

€ 585.000,-

Kosten koper
Type woning:
Dit object bevindt zich op de:
Oppervlakte:
Aantal kamer(s):

Omschrijving

Sneak Preview (plattegrond en meer foto's volgen circa 2 oktober)

Reageren

Heb je interesse in deze woning? Kom dan naar het open huis op zaterdag 30 september tussen 09.30 – 10.15 uur.

Indien je n.a.v. het open huis interesse hebt, kun je dit ter plekke kenbaar maken en krijg je het inschrijfformulier uitgereikt. Toewijzing gaat via het voorrangssysteem, zie voorrang . Mochten er geen voorrangskandidaten zijn dan zal er worden geloot.

Omschrijving

Op zoek naar een prachtig herenhuis met tuin in Rotterdam? Stop met zoeken, wij hebben nu een mooi pand met wel 4 etages beschikbaar. Volledig gerenoveerd en gemoderniseerd in 2006. De woning is mooi opgeknapt en is snel te betrekken. De woning beschikt over een ruime woonkeuken op de begane grond. De moderne luxe keuken is voorzien van diverse i nbouwapparatuur zoals: 5-pits gasstel, magnetron, oven, koel-vriescombinatie en vaatwasser. Via dubbele deuren is er toegang tot de verzorgde tuin gelegen op het zonnige zuid-weten. De ruime woonkamer is gelegen op de 1e etage en heeft veel lichtinval. Op de 3e en 4e verdieping bevinden zich de slaapkamers en de badkamer. Er ontbreekt daadwerkelijk niks aan deze prachtige woning.

 

Goed om te weten

 • De woning wordt verkocht in de vrije verkoop met een vaste koopsom
 • Verwarming en warm water via CV ketel Remeha HR combi (bouwjaar onbekend)
 • Erfpacht, de canon is eeuwigdurend afgekocht
 • Energielabel C
 • Deze woning heeft een eeuwigdurende zelfbewoningsplicht: je mag de woning niet verhuren of in gebruik geven aan iemand anders
 • Er geldt een antispeculatiebeding: je moet minimaal twee jaar zelf in het huis wonen vóór je het mag verkopen
 • Oppervlakte perceel 123 m2
 • Je tekent de notariële overdracht bij de projectnotaris van Woonstad Rotterdam 

Buurt

De buurt is de laatste jaren zeer in ontwikkeling geweest en de omgeving is rijk aan mooie opgeknapte huizen en wooncomplexen. Voor de deur heb je zicht op een klein parkje waar je kinderen heerlijk kunnen spelen. 

In Spangen woon je rustig. Voor wat meer levendigheid en voorzieningen ga je naar de wijken in de buurt. De wijk is flink opgeknapt met ruime eengezinswoningen en nieuwbouwappartementen. Het is een echte stadswijk en toch is het er een stuk rustiger dan de andere stadswijken. Je woont hier fijn samen met je buren. Het is een open, veelkleurige en tolerante wijk. Je maakt even een praatje met je buren en je wordt spontaan uitgenodigd voor een barbecue.

Wat kun je hier doen?

Je dagelijkse boodschappen doe je bij winkelcentrum Marconiplein. Of je gaat net buiten de wijk naar de Schiedamseweg. Hier vind je ook bijzondere winkels: van Portugese stokvis, Kroatische kruiden en Marokkaanse zoetigheden tot biologische groente en fruit. Op donderdag en zaterdag wandel je in tien minuten naar de drukke markt in de wijk Bospolder. Op het Grote Visserijplein vind je verse vis, kaas, groente en fruit. Heerlijke Turkse pizza’s of Surinaamse broodjes koop je aan de overkant.

Het groen zoek je op bij Buitenplaats Spangen. Hier komen je buren samen om te tuinieren of een koffie te drinken. Vanaf Buitenplaats Spangen steek je zo over naar de kinderboerderij en ruime speeltuin in Oud Mathenesse. Perfect voor kleine kinderen.

Spangen en sporten gaan hand in hand. Hier vind je het voetbalstadion van Sparta. Verder kun je in de wijk zwemmen en tennissen.

Onderwijs en gezondheidszorg.

In Spangen kun je kiezen uit een openbare, rooms-katholieke, protestantse en islamitische basisschool. In de wijk vind je ook goede mogelijkheden voor kinderopvang. Gezondheidszorg is in de wijk geregeld. Je vindt er huisartsen, fysiotherapeuten en een apotheek.

Openbaar vervoer en bereikbaarheid

Binnen tien minuten fietsen ben je in het stadscentrum van Rotterdam. Je kunt ook naar metrostation Marconiplein lopen of fietsen. De tram brengt je snel naar de wijken in de buurt. Met de auto ben je in vijftien minuten op de Ring A20.

De advertenties op deze website zijn met de grootste zorg opgesteld. Toch kan het onverhoopt voorkomen dat een advertentie niet volledig is of een fout bevat. Derhalve zijn alle advertenties onder voorbehoud van druk-, type- en spelfouten.

 

 • Overdracht
  Beschikbaar per Per direct
  Verkoopvorm Vrije verkoop
  Koopsom € 585.000,-
  Type prijs Kosten koper
 • Kenmerken
  Type ruimte Appartement
  Kamers 6
  Oppervlakte 184m2
  Woonlaag Begane grond
  Bouwtype Bestaande bouw
  Bouwjaar 1918
  Energielabel
 • Buurt
  Locatie Spangen, Delfshaven
Download brochure
Woonstad op je startscherm
Wil je de volgende keer gelijk ingelogd zijn? Installeer de app.