Naar hoofdcontent

Direct Regelen

Vragen

Aanbod

Artikelen

Informatie & regelen

Over woonstad

landingpages-title

Populair

We konden helaas geen resultaten vinden voor '{{query}}'

Zoektips

  • Controleer de spelling
  • Kies een ander zoekwoord
  • Type in losse woorden 

Soetendaalseweg 75C

3036 EL, Oude Noorden, Rotterdam

€ 1.025,-

Incl. servicekosten
Type woning:
Dit object bevindt zich op de:
Oppervlakte:
Aantal kamer(s):

Omschrijving

Zoek je een ruime 4-kamerwoning in het hippe Oude Noorden, reageer dan snel op deze woning!

Het Oude Noorden biedt een verrassend en gevarieerd winkelaanbod. Originele winkeltjes gericht op mode, design, ambacht, antiek en koken. Je vindt er ook een diverse restaurants, lunchzaken, koffiebars en kroegjes. Als je geen zin hebt om te koken, ga je langs bij Ka Yin voor een broodje pom of bij Ciao Ciao voor de lekkerste Italiaanse hapjes. Goed tafelen doe je bij Branco, Deliclassics, Mevrouw Meijer of Zino. Topadresjes!

 

Indeling:

- Woonkamer: ca. 32 m²
- Open keuken: ca. 11m²
- 3 slaapkamers: ca. 11m², 10m² en 9m²
- Badkamer met douche, wastafel
- Apart toilet
- Berging ca. 5 m²

 

Bijzonderheden:

De foto´s bij deze advertentie zijn impressie foto's en kunnen afwijken van de werkelijkheid!
De woning is voorzien van een laminaatvloer.

 

Huurvoorwaarden:

- Inkomenseis: minimaal € 55.000,- bruto per jaar.
- Je kunt deze woning NIET huren met een garantsteller.
- De woning is NIET bedoeld voor studenten.

 

OUDE NOORDEN

Tussen het stadscentrum en de groene Kralingse Plas ligt het Oude Noorden: hip en echt Rotterdams. Het is een wijk met veel gezichten. Je vindt hier groen in de wijk en in de omgeving én de stadse gezelligheid van eettentjes, bijzondere winkels en evenementen.

De bewoners vormen een bont gezelschap en de straten en pleinen zijn al net zo verschillend als de mensen. Je woont hier tussen de gezinnen, eenpersoons- en tweepersoonshuishoudens, creatievelingen, ondernemers, een- en tweeverdieners.

 

Wat kun je hier doen?

Het Oude Noorden staat bekend om haar fijne restaurants en eettentjes en bijzondere winkeltjes. In de Zwart Janstraat vind je alles wat je nodig hebt – van drogist tot opticien en van speelgoedwinkel tot slijterij. In en rond het Zwaanshals zitten de leukste speciaalzaken. Voor verse vis ga je naar Selier en je kookspullen koop je natuurlijk bij Het Kookpunt. Dan heb je nog verschillende supermarkten in de buurt en Marokkaanse en Turkse groente- en fruitwinkels. Op zaterdag is de gezellige Rotterdamse Oogstmarkt.

In het Oude Noorden is het fijn en veilig opgroeien voor kinderen. Ze kunnen er volop spelen op een van de sport- en speelveldjes en in de speeltuin Wikado. En voor sport-, spel- kunst- en muziekactiviteiten breng je je kinderen naar het wijkcentrum.

Je hoeft de wijk dus niet uit om iets te beleven. Wil je toch iets anders? Binnen tien minuten fiets je naar het stadscentrum of je gaat de andere kant op om uit te waaien in het Kralingse Bos of aan de Bergse Plassen.

 

Onderwijs en gezondheidszorg

Je kinderen hebben keuze uit vijf basisscholen. En je vindt verschillende mogelijkheden voor kinderopvang in de wijk. Zijn je kinderen iets ouder? Er zijn meerdere middelbare scholen op nog geen vijf kilometer afstand. In de wijk is een gezondheidscentrum met huisartsen, fysiotherapeuten en een apotheek.


Openbaar vervoer en bereikbaarheid

Het stadscentrum en centraal station zijn op fietsafstand. En er lopen verschillende trams en bussen die je overal in Rotterdam naartoe brengen. Met de auto ben je binnen vijf minuten op de Ring A20.

  • Huur en contract
    Beschikbaar per Per direct
    Huurprijs € 1.025,-
  • Kenmerken
    Type ruimte Appartement
    Kamers 4
    Oppervlakte 108m2
    Woonlaag 3e verdieping
    Bouwtype Bestaande bouw
    Bouwjaar 1914
  • Buurt
    Locatie Oude Noorden, Noord
Download brochure
Woonstad op je startscherm
Wil je de volgende keer gelijk ingelogd zijn? Installeer de app.