Naar hoofdcontent

Direct Regelen

Vragen

Aanbod

Artikelen

Informatie & regelen

Over woonstad

landingpages-title

Populair

We konden helaas geen resultaten vinden voor '{{query}}'

Zoektips

  • Controleer de spelling
  • Kies een ander zoekwoord
  • Type in losse woorden 

Disclaimer

Woonstad Rotterdam is een stadscorporatie die werkt aan het bouwen, verhuren en beheren van woningen. Ook de woonomgeving is belangrijk en betaalbaarheid een even zo belangrijk thema. Uw en onze rechten en verplichtingen staan onder meer in onze (huur en verkoop)voorwaarden. 

Wij brengen u onder meer via onze website www.woonstadrotterdam.nl, hierna te noemen de Website, op de hoogte van onze strategie en ontwikkelingen in de branche en bovenal bieden wij u informatie aan omtrent ons aanbod van huur- en koopwoningen en bedrijfsruimten. Woonstad Rotterdam heeft met de grootst mogelijke zorg en aandacht de informatie op de Website samengesteld en wij trachten de meest actuele en correcte informatie weer te geven. Het kan natuurlijk voorkomen dat bepaalde informatie is verouderd, onvolledig of anderszins onjuist is. De teksten op en de inhoud van de Website zijn niet bedoeld en dienen niet te worden beschouwd als advies van welke aard dan ook noch waaraan eventuele rechten kunnen worden ontleend.

Op de teksten en afbeeldingen van de Website rusten rechten. Niets van deze teksten of afbeeldingen mag worden overgenomen zonder voorafgaande uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Woonstad Rotterdam. Het (her)gebruiken en kopiëren van het beeldmerk van Woonstad Rotterdam en ander (beeld)materiaal dat onder meer via de Website en/of social (media) netwerken, zoals LinkedIn, Facebook, Twitter en YouTube, is gepubliceerd, is ten strengste verboden. Uw verzoek tot het krijgen van toestemming voor het gebruik van teksten en/of ander (beeld)materiaal van de Website kunt u aanvragen bij de Afdeling Klantcontacten van Woonstad Rotterdam door het online formulier in te vullen.

Woonstad Rotterdam is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard dan ook, door eventuele gebreken, vertraging of andere onvolkomenheden, in het bijzonder voor onvolledigheden, niet actuele of onjuiste informatie op de Website dan wel die voortvloeit uit enig gebruik of consultatie van de Website of (via) onze Afdeling Klantcontacten. Woonstad Rotterdam accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud, (gevolgen van) het gebruik of verkregen informatie van andere websites en/of informatiebronnen via de op de Website van Woonstad Rotterdam vermelde links.

© , Woonstad Rotterdam

Woonstad op je startscherm
Wil je de volgende keer gelijk ingelogd zijn? Installeer de app.