Direct Regelen

Vragen

Aanbod

Artikelen

Informatie & regelen

Over woonstad

landingpages-title

Populair

We konden helaas geen resultaten vinden voor '{{query}}'

Zoektips

 • Controleer de spelling
 • Kies een ander zoekwoord
 • Type in losse woorden 

Openingstijden

Aangepaste openingstijd op 26 oktober

Op dinsdag 26 oktober kun je tot 16.00 uur bellen naar onze klantenservice. Voor spoed blijven wij 24 uur per dag bereikbaar op 010 440 88 00. Reparaties meld je online    of Mijnwoonstad

Onze dienstverlening blijft aangepast om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Wij volgen het advies van het RIVM op. 

Dat doen we voor de gezondheid en veiligheid van onze klanten en onze medewerkers. Ondanks de bijzondere omstandigheden doen we ons uiterste best om je zo goed mogelijk te helpen.    

Lees meer over onze maatregelen en veel gestelde vragen rondom het coronavirus.


  Bezoeken servicebalies

  Onze balies zijn gedeeltelijk open. Je kunt een afspraak maken om bij ons op bezoek te komen. Lukt het je bijvoorbeeld niet om via MijnWoonstad een reparatieverzoek in te dienen? Of zit je in een bepaalde situatie die je liever persoonlijk bespreekt? Maak een afspraak via 010 440 88 00. Dat kan alleen als je geen last hebt van griepachtige klachten als verkoudheid, hoesten of koorts. Bekijk onze bezoekadressen. 

  Ook is het mogelijk om een afspraak te maken met onze digitale balie. Dit is een videogesprek via Teams met één van onze medewerkers. Maak een afspraak via 010 440 88 00.

  Bellen naar de klantenservice

  Maandag tot en met vrijdag 8.30-17.00 uur.
  Waar wil je over bellen?

  Woonstad op je startscherm
  Wil je de volgende keer gelijk ingelogd zijn? Installeer de app.