Naar hoofdcontent

Direct Regelen

Vragen

Aanbod

Artikelen

Informatie & regelen

Over woonstad

landingpages-title

Populair

We konden helaas geen resultaten vinden voor '{{query}}'

Zoektips

  • Controleer de spelling
  • Kies een ander zoekwoord
  • Type in losse woorden 

Jaarverslag 2023

Jaarverslag 2023

De schrik zat er goed in na de eerste explosie van 2023 in een van onze complexen. Zijn onze huurders veilig? Is er schade aan de woningen? Je hoopt dat het bij dat ene geweldsincident blijft. Helaas was er vorig jaar een reeks van nachtelijke geweldsexplosies. Ongeveer 20 explosies of aanslagen vonden plaats bij onze woningen. Voor onze bewoners zorgde dat voor gevoelens van onveiligheid en angst. Ook voor de mensen van Woonstad Rotterdam was het mede hierom een uitdagend jaar. De golf van explosies onderstreept meer dan ooit het belang van onze missie. En het feit dat we onszelf hiervoor keihard moeten blijven inzetten, anders glipt het uit je vingers. Wij willen samen bouwen aan een fijn leven in Rotterdam, voor nu en later.

Speelt de video niet automatisch af? Bekijk de video dan hier.

Met deze verandering in onze organisatiestructuur werkten we verder aan onze ondernemingsstrategie, die afgelopen jaar het tweede jaar inging. In die strategie stelden we onszelf drie gewaagde doelen:

  1. Onze bewoners vinden ons een zeer betrouwbare en betrokken huisbaas;
  2. In 2030 hebben wij het leven in onze buurten sterk verbeterd, samen met bewoners en partners;
  3. Binnen 10 jaar bouwen wij ten minste 5.000 extra betaalbare woningen in Rotterdam, met verlaging van onze totale CO₂-uitstoot.

In ons jaarverslag is te lezen wat wij afgelopen jaar deden om deze doelen te behalen. Ook gaan we in dit jaarverslag in op de prestatieafspraken die wij met de gemeente Rotterdam maakten.

Woonstad op je startscherm
Wil je de volgende keer gelijk ingelogd zijn? Installeer de app.