De site van Woonstad Rotterdam maakt gebruik van cookies. Meer informatie.Dit venster niet meer tonen.

MONUMENTAAL WONEN IN SPANGEN

VLAK BIJ HET CENTRUM VAN ROTTERDAM

justus-kwartier

ICOON VAN HEDEN EN VERLEDEN

Wil jij wonen in een bijzonder Rijksmonument? Op slechts tien minuten fietsen van het centrum? Dan is het Justus van Effencomplex wat voor jou. Het woningencomplex is een icoon in de Rotterdamse architectuur en werd recent compleet gerenoveerd. De huur- en koopwoningen bieden daardoor het comfort van nu én de sfeer van de jaren ’20. Het complex heeft een prachtige grote binnentuin en brede galerijen. De wijk Spangen, waarin de woningen liggen, is bovendien een wijk in opkomst. Gemeente en corporaties investeren er flink in stenen en bewoners. In het Justus van Effencomplex zijn Vrije Sector huurwoningen beschikbaar, woningen voor Plus Huren en koopwoningen.

Banner-het-verhaal
 
Locatie_def
Banner-Spangen
 
Justuskwartier - Home - 5
Justuskwartier - Home - 1
Justuskwartier - Home - 4
Justuskwartier - Home - 6
Justuskwartier - Home - 2
Justuskwartier - Home - 3
Plus huren
Huurwoningen van € 597.30 tot € 710.68 p.m.

Plus Huren is een nieuwe categorie sociale huurwoningen die net iets meer comfort bieden. Ze zijn vaak recent gerenoveerd en vrijwel direct te betrekken. De voorwaarden zijn een inkomen vanaf € 22.400,- (één persoon) of € 30.400,- (twee of meer personen) tot maximaal € 41.056,- per jaar. Reageren kan via WoonnetRijnmond.nl na het aanvragen van een Woonpas. Direct weten wanneer je in aanmerking komt voor een Plus Huren woning? Teken dan in via het Wens & Wachtmodel!

- beschikbaar

 
Vrije sector huur
Comfortabele huurwoningen vanaf € 711 p.m.

Is jouw inkomen minimaal € 35.740,- per jaar, dan kun je in het Justus van Effencomplex ook een Vrije Sector huurwoning huren. Zónder extra kosten voor inschrijving en bemiddeling en zonder vast te zitten aan een minimale contractduur. De huren beginnen vanaf € 711,- per maand. Huurtoeslag is niet mogelijk.

- beschikbaar

 
Kopen
Koopwoningen in heel Rotterdam vanaf € 300 p.m.

Woonstad Rotterdam heeft diverse koopwoningen beschikbaar in het Justus van Effencomplex, variërend van een compact appartement, een huis met extra veel kamers of een statig herenhuis. Wil je wonen in de sfeer van de jaren 20 met het comfort van nu? Dan is een koophuis in het Justus van Effencomplex wat voor jou! We bieden kopers een koopvorm voor zorgeloos wonen.

- beschikbaar

 
 

 

WENS & WACHTMODEL

Ben je geïnteresseerd in een Plus Huren woning in het Justus van Effen complex? Woonstad Rotterdam biedt jou de mogelijkheid om in te tekenen op de wachtlijst. Zodra er een woning vrij komt en jij bovenaan de lijst staat, krijg je direct bericht van ons dat de woning voor jou beschikbaar is! Zo ben je nooit te laat met reageren. Dit noemen we het Wens & Wachtmodel.

VOORDELEN VAN WONEN IN HET JUSTUSKWARTIER

  • Goede mix van appartementen en eengezinswoningen
  • Uitstekende ligging: 10 minuten van centrum Rotterdam
  • Ervaar het comfort van nieuwbouw, in een monument
  • Bijzonder complex met intiem karakter
  • Jaren 20 sfeer