De site van Woonstad Rotterdam maakt gebruik van cookies. Meer informatie.Dit venster niet meer tonen.

Segment koopwoningen

Op dit moment hebben we geen koopwoningen beschikbaar in het Justuskwartier.

Wellicht wil je verder kijken binnen het aanbod van huurwoningen in het Justuskwartier. Bekijk het actuele aanbod van woningen in het Plus Huren of Vrije Sector Huren segment.

Voor meer informatie over het kopen van een woning kan je contact opnemen met de afdeling Verkoop van Woonstad Rotterdam.

Blijf op de hoogte
Wil je graag op de hoogte gehouden worden van toekomstig aanbod in het Justuskwartier en andere koopwoningen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van ons actuele aanbod.

Plus huren
Huurwoningen van € 597.30 tot € 710.68 p.m.

Plus Huren is een nieuwe categorie sociale huurwoningen die net iets meer comfort bieden. Ze zijn vaak recent gerenoveerd en vrijwel direct te betrekken. De voorwaarden zijn een inkomen vanaf € 22.400,- (één persoon) of € 30.400,- (twee of meer personen) tot maximaal € 41.056,- per jaar. Reageren kan via WoonnetRijnmond.nl na het aanvragen van een Woonpas. Direct weten wanneer je in aanmerking komt voor een Plus Huren woning? Teken dan in via het Wens & Wachtmodel!

- beschikbaar

 
Vrije sector huur
Comfortabele huurwoningen vanaf € 711 p.m.

Is jouw inkomen minimaal € 35.740,- per jaar, dan kun je in het Justus van Effencomplex ook een Vrije Sector huurwoning huren. Zónder extra kosten voor inschrijving en bemiddeling en zonder vast te zitten aan een minimale contractduur. De huren beginnen vanaf € 711,- per maand. Huurtoeslag is niet mogelijk.

- beschikbaar