Segment plus huren

Op dit moment hebben we geen huurwoningen in het Plus Huren segment beschikbaar in het Justuskwartier.

Wellicht wil je verder kijken binnen het overige woningaanbod in het Justuskwartier. Bekijk dan het actuele aanbod van woningen in het Vrije Sector Huren of Koop segment.

Blijf op de hoogte
Wil je graag op de hoogte gehouden worden van toekomstig aanbod in het Justuskwartier? Schrijf je dan vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod.


Comfortabele huurwoningen vanaf € 711 p.m.

Is jouw inkomen minimaal € 36.798 ,- per jaar, dan kun je in het Justus van Effencomplex ook een Vrije Sector huurwoning huren. Zónder extra kosten voor inschrijving en bemiddeling en zonder vast te zitten aan een minimale contractduur vanaf € 711,- per maand. Huurtoeslag is niet mogelijk.

- beschikbaar

 
Kopen
Koopwoningen in heel Rotterdam vanaf € 300 p.m.

Woonstad Rotterdam heeft diverse koopwoningen beschikbaar in het Justus van Effencomplex, variërend van een compact appartement, een huis met extra veel kamers of een statig herenhuis. Wil je wonen in de sfeer van de jaren 20 met het comfort van nu? Dan is een koophuis in het Justus van Effencomplex wat voor jou! We bieden kopers een koopvorm voor zorgeloos wonen.

- beschikbaar