Segment vrije sector

Op dit moment hebben we geen huurwoningen in het Vrije Sector segment beschikbaar in het Justuskwartier.

Wellicht wil je verder kijken binnen het overige woningaanbod in het Justuskwartier. Bekijk dan het actuele aanbod van woningen in het Plus Huren of Koop segment.

Blijf op de hoogte
Wil je graag op de hoogte gehouden worden van toekomstig aanbod in het Justuskwartier? Schrijf je dan vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief, en blijf op de hoogte van ons allerlaatste aanbod.

Huurwoningen van € 597.30 tot € 710.68 p.m.

Plus Huren is een categorie sociale huurwoningen die net iets meer comfort bieden. Ze zijn vaak recent gerenoveerd en vrijwel direct te betrekken. De voorwaarden zijn een inkomen vanaf € 22.400,- (één persoon) of € 30.400,- (twee of meer personen) tot maximaal € 41.056,- per jaar. Reageren kan via WoonnetRijnmond.nl na het aanvragen van een Woonpas. Direct weten wanneer je in aanmerking komt voor een Plus Huren woning? Teken dan in via het Wens & Wachtmodel!

- beschikbaar

 
Kopen
Koopwoningen in heel Rotterdam vanaf € 300 p.m.

Woonstad Rotterdam heeft diverse koopwoningen beschikbaar in het Justus van Effencomplex, variërend van een compact appartement, een huis met extra veel kamers of een statig herenhuis. Wil je wonen in de sfeer van de jaren 20 met het comfort van nu? Dan is een koophuis in het Justus van Effencomplex wat voor jou! We bieden kopers een koopvorm voor zorgeloos wonen.

- beschikbaar