WONINGTYPES, INDELING EN PRIJZEN

Woon je alleen, met z'n tweeën of heb je een gezin? Droom je misschien van een kantoor aan huis? In het Justus van Effencomplex is er een geschikt huis voor iedere woonwens. Het complex geeft je de keuze uit verschillende woontypen: van heel ruim tot compact en van een huis van vier lagen tot een etagewoning.

Diversiteit in plattegronden

Door de opzet van het Justus van Effencomplex hebben de verschillende woningtypes bijna allemaal een eigen indeling. Binnen een woningtype zijn er meerdere maatvoeringen mogelijk, dus de woningplattegronden zijn heel divers. De belangrijste hoofdtypes staan hieronder afgebeeld.

plus huren

2-KAMER

STADSWONING

Vanaf € 587,- per maand

De 2-kamer stadswoningen in het Justus van Effencomplex bestaan uit twee lagen, met op elke verdieping een ruime woon- of slaapkamer. Bijna alle 2-kamer stadswoningen hebben een eigen, unieke indeling.

BEKIJK DE INDELING

plus huren

3-KAMER

STADSWONING

Vanaf € 600,- per maand

De 3-kamer stadswoningen in het Justus van Effencomplex zijn royaal en fraai afgewerkt. De woningen bestrijken twee lagen. Op de tweede verdieping zit de entree, plus een slaapkamer. De derde verdieping bestaat uit een grote woonkamer (circa 24 m2) en aanpalende slaapkamer.

BEKIJK DE INDELING

plus huren

3/4-KAMER

STADSWONING

Vanaf € 711,- per maand

Voor wie net wat meer ruimte wil dan een 3-kamer woning, is de 3/4-kamer stadswoning een uitkomst. Die bestaat uit een woonkamer, een ruime keuken en twee ruime slaapkamers. De woning beschikt ook over een opslagruimte in de vorm van een kelder.

BEKIJK DE INDELING

vrije sector huren

4-KAMER

STADSWONING

Vanaf € 711,- per maand

Veel van de 4-kamer stadswoningen van het Justus van Effencomplex hebben een eigen, unieke indeling. Ze zijn allemaal verdeeld over meerdere woonlagen; in de meeste gevallen zijn dat de begane grond en de eerste verdieping. De stadswoningen zijn ruim opgezet en hebben royale woon- en slaapkamers.

BEKIJK DE INDELING

plus huren

5/6-KAMER

STADSWONING

Vanaf € 799,- per maand

Voor grote gezinnen zijn de 5/6-kamer stadswoningen ideaal. Elk type beschikt over meerdere kamers op de begane grond en op de eerste verdieping. De woningen hebben ook een eigen kelder. De unieke indelingen geven de woningen een geheel eigen karakter.

BEKIJK DE INDELING

plus huren

ROYALE

HERENHUIZEN

Vanaf € 999,- per maand

De herenhuizen in het Justus van Effencomplex zijn de blikvangers van het Rijksmonument. Een aantal herenhuizen bestrijkt vier woonlagen en beschikt over niet minder dan acht kamers! Een ander type herenhuis bestaat uit twee lagen en heeft op beide lagen zeer royale woon- en slaapkamers.

BEKIJK DE INDELING

VOORDELEN VAN WONEN IN HET JUSTUSKWARTIER

  • Goede mix van appartementen en eengezinswoningen
  • Uitstekende ligging: 10 minuten van centrum Rotterdam
  • Ervaar het comfort van nieuwbouw, in een monument
  • Bijzonder complex met intiem karakter
  • Jaren 20 sfeer