De site van Woonstad Rotterdam maakt gebruik van cookies. Meer informatie.Dit venster niet meer tonen.

Een aantal handige sites waar je nog meer informatie vindt over energie besparen en duurzaam wonen.

ConsumentenbondConsumentenbond
In huis staan allerlei apparaten die behoorlijk wat energie gebruiken. Hoe kun je energie besparen? Moet je gelijk een nieuw apparaat kopen of kun je al energie besparen door anders met deze apparaten om te gaan? Bekijk de tips van de Consumentenbond om energie in huis te besparen.


Energie BespaarshopEnergiebespaarshop
Bespaar vandaag nog energie. In deze webshop vind je allerlei artikelen die energiezuinig zijn.


EnergiebespaarwijzerEnergiebespaarwijzer
Hoe goed ben jij in energie besparen? Kun je het nog beter doen voor het milieu en jouw eigen portemonnee? Doe de test en ontdek jouw EnergieScore. Direct daarna krijg je tips voor een lagere energierekening!

Marktplaats Duurzaam BouwenMarktplaats Duurzaam Bouwen
Wil je morgen al aan de slag om jouw woning te verduurzamen, zonder grote investeringen? De volgende maatregelen leveren snel resultaat op. Deze snelle eerste stappen hebben al een groot effect op de miliuebelasting, het comfort van de woning en je kunt al direct vele euro's besparen, zonder noemenswaardige kosten.

MilieucentraalMilieucentraal
Energie besparen is makkelijk, als je weet waarop je moet letten. Energiebesparing helpt het klimaat, voorkomt vervuiling en spaart kostbare grondstoffen. Het is ook goed voor jouw portemonnee: je krijgt lagere energiekosten. Milieu Centraal zet de belangrijkste tips op een rij.

Rotterdam EnergiebesparingRotterdam Energiebesparing
Investeren in energiezuinige maatregelen bespaart energie, verlaagt de energierekening en verhoogt het comfort in jouw huis. Ook verbetert het energielabel van jouw huis; dat is wel zo gunstig bij verkoop. Op deze website vind je informatie voor huurders, woningeigenaren en VvE’s over het energiezuiniger maken van jouw woning


Woonwijzer WinkelWoonwijzer Winkel
Ieder huis kan zuiniger omgaan met energie. Eén enkele ingreep bespaart jou al honderden euro’s per jaar en verhoogt bovendien jouw wooncomfort. Zoek hier de oplossingen die bij je passen.