De site van Woonstad Rotterdam maakt gebruik van cookies. Meer informatie.Dit venster niet meer tonen.

Woonstad Rotterdam gaat de komende twee jaar maar liefst 43.000 lampen in de algemene ruimten (portieken, trappenhuizen, bergingsgangen etc.) van woongebouwen vervangen door duurzame LED verlichting. Leidt dit tot een besparing op de energiekosten? Die is dan 100% voor jou!

LED verlichting heeft veel voordelen ten opzichte van standaardverlichting. Zo verbruikt een LED lamp zeven keer minder stroom dan een standaard lamp. Daarnaast gaat LED verlichting lang mee en is het goed voor het milieu. Woonstad Rotterdam is de eerste corporatie die het vervangen van lampen door LED verlichting op deze schaal gaat uitvoeren.

Voordelen voor jou
• De energiebesparing komt 100% ten goede aan huurders via een verlaging van de servicekosten (indien van toepassing). Eigenaren merken een voordeel bij de maandelijkse VvE bijdrage.
• Door het gebruik van LED verlichting ontstaat een veiliger omgeving in en rond het wooncomplex.
• LED lampen gaan minder vaak stuk en er wordt gebruikt gemaakt van, indien mogelijk, bewegingssensoren.

Je hoeft hier niks voor te doen
Je wordt per brief over dit project inclusief de planning van de werkzaamheden geïnformeerd. Daarnaast wordt voor de Algemene Leden Vergadering van VvE’s dit onderwerp op de agenda gezet. Je hoeft dus helemaal niks te doen. Je hoeft ook niet thuis te blijven tijdens de werkzaamheden.

Samenwerkende bedrijven
Woonstad Rotterdam werkt voor dit project samen met installatiebedrijven Meerbouw en Beers.