De site van Woonstad Rotterdam maakt gebruik van cookies. Meer informatie.Dit venster niet meer tonen.

In februari 2015 zijn Woonstad Rotterdam en energieleverancier WoonEnergie een samenwerking aangegaan. Het doel van de samenwerking is het verlagen van de  energierekening van huurders. Voor de wijk Alexander is gebleken dat huurders tot wel €170 per jaar op de energierekening kunnen besparen.

WoonEnergie
WoonEnergie is opgericht door Aedes, de overkoepelende organisatie voor woningcorporaties, met als doel: lagere energiekosten exclusief voor huurders. WoonEnergie is een energieleverancier die tegen gunstige tarieven gas en stroom aanbiedt. Ze geeft ook gratis advies aan huurders van woningcorporaties over hoe je energie en daarmee ook geld kunt besparen.

Gratis advies
De energierekening is een belangrijk onderdeel van jouw maandelijkse uitgaven. Wil je graag weten hoe je jouw energierekening zou kunnen verlagen? De adviseur van WoonEnergie kan je vertellen hoe je door kleine veranderingen in jouw dagelijks leven de energierekening omlaag kunt brengen. Door de gratis EnergieTest krijg je inzicht in jouw verbruik. Handig voor jou om te weten, want zo kun je zeer gericht energie én geld besparen! Je krijgt ook de mogelijkheid over te stappen op het aanbod van WoonEnergie, maar je bent uiteraard tot niets verplicht.

Tot en met maart 2016 gaan de adviseurs van WoonEnergie langs de huurwoningen van Woonstad Rotterdam. Je krijgt te zijner tijd een brief met meer informatie over WoonEnergie en wanneer WoonEnergie in jouw wijk aanwezig is. Hoe de adviseurs met je in gesprek gaan, zie je in het volgende filmpje van Open Rotterdam: