De site van Woonstad Rotterdam maakt gebruik van cookies. Meer informatie.Dit venster niet meer tonen.

Verlaat je jouw woning en laat je (on)roerende zaken in de woning achter die de nieuwe huurder graag van je overneemt? Geef dit aan met een overnameverklaring.

Zodra de vooroplevering is geweest en er een nieuwe huurder in beeld is, komen wij graag met diegene jouw woning bezichtigen. Hier maken wij vanzelfsprekend, in overleg met jou, een afspraak voor.

Tijdens de bezichtiging is het mogelijk om met de potentiële huurder de overname van spullen die je achterlaat te bespreken. Laat je spullen in de woning achter die de nieuwe huurder graag van je overneemt? Geef dit dan bij ons aan met een overnameverklaring. 

Nadat je de overnameverklaring hebt ingevuld, ondertekenen jij en de nieuwe huurder de verklaring. Vervolgens lever jij deze tijdens de eindoplevering van jouw woning in bij onze verhuurmedewerker. Deze verklaring zal vervolgens als bijlage worden opgenomen in de huurovereenkomst van de nieuwe huurder.

Let op!
Alleen bij inlevering van een, door beide partijen ondertekende, overnameverklaring accepteert Woonstad Rotterdam dat (on)roerende zaken bij oplevering van de woning worden achtergelaten. Deze verklaring zal daarnaast als bijlage worden opgenomen in de huurovereenkomst van de nieuwe huurder.

Is er bij de eindoplevering geen nieuwe huurder bekend? Dan is overname van jouw spullen helaas niet mogelijk.