De site van Woonstad Rotterdam maakt gebruik van cookies. Meer informatie.Dit venster niet meer tonen.

Bouwgrond te koop! Gelegen aan de Charloisse Lagedijk 743, op een prachtige locatie .

Koopsom: € 215.000 k.k. (exclusief 21% BTW)

Altijd al rustig en vrij willen wonen? Dit is je kans! Woonstad Rotterdam biedt 860m2 perceelgrond aan met de mogelijkheid je eigen droomhuis te bouwen. Dit perceel is zeer geschikt voor een particulier die het avontuur aan wil gaan maar ook voor een projectontwikkelaar die hier een prachtig product kan realiseren.

In de laatste jaren is er veel veranderd aan Charloisse Lagedijk. Er zijn onder andere zorginstellingen en verschillende sportvoorzieningen gerealiseerd. Dit perceel is gelegen op de hoek van het Dorpshof. Het centrum van Rotterdam en verschillende uitvalswegen liggen op een steenworp afstand.

  • Perceelgrootte: 860m2
  • Gelegen op erfpachtgrond waarbij de canon is afgekocht tot en met 31-12-2044. Bij verkoop wordt de canon aanvullend voor 50 jaar afgekocht tot circa 2066.
  • De bodem is geschikt voor wonen met tuin.
  • Het bestemmingsplan spreekt over WLI. Binnen bestemming WLI is er één vrijstaande woning of een twee-onder-een-kapwoning toegestaan waarbij de voetprint van het gebouw wel binnen de vlek moet blijven.
  • Voor de toegestane hoogte wordt verwezen naar de maximale goot- en nokhoogtes uit de nota Landschap en Linten.

Bij Downloads kun je alle relevante stukken downloaden.

Interesse / reageren
Heb je interesse? Neem dan contact op met de verkopend makelaar Woonvisie via 010-292 3000 of info@woonvisiemakelaars.nl . Je kunt ook contact opnemen met Gert Star van Woonstad Rotterdam ( afdeling Aan- en Verkoop) via 010-440 8800 (optie 2) of gert.star@woonstadrotterdam.nl