Huis kopen in Rotterdam

Weg van de massa vind je bij ons snel en gemakkelijk jouw koophuis in Rotterdam. Ons aanbod koophuizen is overzichtelijk en geeft direct heldere informatie. Heb je nog vragen? Dan zijn onze medewerkers gemakkelijk te bereiken om jou alle antwoorden te geven die je nodig hebt. Ontdek hieronder jouw voordelen van het kopen van een huis bij Woonstad Rotterdam.

Een huis kopen op alle mooie plekken in Rotterdam

Een appartement in hartje centrum, een bovenwoning in hip Kralingen of een eengezinswoning in rustig en groen Prinsenland, bij ons vind je woningen op iedere gewenste plek in Rotterdam. Aan jou de keus!

Een koopwoning in Rotterdam voor iedereen

Onze koophuizen zijn niet alleen voor de happy few. We willen een breed publiek de kans bieden om een droomhuis te kopen. Je hebt ruime keus uit eengezinswoningen, appartementen en nieuwbouwwoningen in verschillende prijsklassen, al vanaf € 125.000,-

Op je gemak een huis kopen in Rotterdam

Een koophuis uitzoeken is niet iets om even snel tussendoor te doen. Het is belangrijk om de tijd te nemen en te bekijken welk huis bij jou past. Met heldere advertenties en kleinschalige open huizen bieden we je transparante informatie en tijd om informatie te verzamelen en huizen goed te bekijken.

Zie je jouw droomhuis in ons aanbod? Dan hoef je niet bang te zijn voor zware biedingen waarbij huizenzoekers elkaar proberen af te troeven. Bij ons vind je kleinschalige, goed georganiseerde open huizen en transparante gesloten biedingen of vaste koopsommen. En je bent verzekerd van een huis dat in de juiste bouwkundige staat verkeerd. Zo is een huis kopen weer leuk en gemakkelijk!

Betrokken bij jouw woongenot

We gaan niet alleen voor de verkoop, we gaan voor fijn wonen in Rotterdam. Je kunt rekenen op onze steun van het eerste contact tot aan de koop van jouw nieuwe huis. En ook daarna blijven we ons inzetten om het wonen in Rotterdam voor jou zo prettig mogelijk te maken.

Fijn wonen is namelijk meer dan alleen een mooi huis. Je leefomgeving is net zo belangrijk. Je moet je prettig voelen in je straat, buurt en wijk. Als woningcorporatie in Rotterdam zorgen we niet alleen voor goede woningen, we zetten ons ook in om jou een prettige omgeving te bieden met handige voorzieningen in de buurt.

32 Koopwoningen


Stuur mij nieuw aanbod!