Kaart wordt geladen...

In de buurt

Historisch wonen in een modern jasje

Rustig, stedelijk wonen aan de rand van het centrum. In Nieuw Crooswijk verrijst een complete nieuwe wijk die barst van karakter. Herenhuizen in jarendertigstijl aan brede groene lanen worden afgewisseld met woon-werkwoningen, ruime appartementen met bijzondere gevels en eengezinswoningen aan groene hofjes. Hier wonen straks gezinnen, singles en starters zij aan zij met 55-plussers.

Rustig, stedelijk wonen aan de rand van het centrum. In Nieuw Crooswijk verrijst een complete nieuwe wijk die barst van karakter. Herenhuizen in jarendertigstijl aan brede groene lanen worden afgewisseld met woon-werkwoningen, ruime appartementen met bijzondere gevels en eengezinswoningen aan groene hofjes. Hier wonen gezinnen, singles en starters zij aan zij met 55-plussers.

Kenmerkend voor Nieuw Crooswijk is de afwisselende architectuur, bijzondere detaillering, ruime binnen- en buitenterreinen en dankzij inpandige parkeerplaatsen is de wijk autoluw. Kleine kinderen spelen hier veilig in een van de vele speeltuintjes, terwijl je zelf bij kletst met de buurvrouw op een kunstzinnig Pierre Bayle-bankje. Jongeren spelen een potje tennis op de Richard Krajicek Playground of trappen een balletje op het Cruyff Court.

Na het werk drink je een biertje bij een van de volkscafeetjes of loop je een blokje om. Liever een bioscoopje pakken of uit eten? Stap op de fiets en je bent in tien minuten in het centrum van de stad. Het Kralingsebos en de Rotte zijn je achtertuin en met de auto rijd je zo de A20 op.

Een betaalbaar mooi ruim huis in een groene omgeving én op steenworpafstand van het centrum van Rotterdam. Dat kan in Nieuw Crooswijk.

Woningen en bedrijfsruimtes in deze wijk

Over de wijk

± 2.700 inwoners

± 1.500 Woonstad Rotterdam woningen

Kantoor Noord/Oost

Bezoekadres
Prins Alexanderlaan 201
3065 RH Rotterdam

Postadres
Postbus 2370
3000 CJ Rotterdam

Openingstijden
maandag t/m vrijdag
8.30 uur - 16.30 uur

Telefoonnummer
010 - 440 88 00

OV informatie
Metrohalte Schenkel

Onze kantoren