Kaart wordt geladen...

In de buurt


Een plek voor het leven

Altijd omringd door water, ruimte en groen. In het voormalig havengebied Feijenoord is het heerlijk wonen. De komende jaren komen er bovendien flink wat woningen bij. Of je nu een gezin hebt of starter bent. Dankzij het ruime woningaanbod dat wordt gerealiseerd, ben je in Feijenoord straks je hele leven op je plek.

Of je nu een gezin hebt of starter bent. Dankzij het ruime woningaanbod dat wordt gerealiseerd, ben je in Feijenoord straks je hele leven op je plek.

Trap een balletje op het dak van de spoortunnel waar een langgerekt park met sport- en spelfaciliteiten is aangelegd, terwijl je kinderen veilig spelen in de speeltuin. Of schuif aan voor een kopje koffie in de Proeftuin waar je ook je Zumba les kan volgen. Sluit je aan bij een van de vele wijkorganisaties die activiteiten organiseren of er gewoon zijn om elkaar te helpen. Op zaterdag struin je in de aangrenzende Afrikaanderwijk de markt af voor het beste en voordeligste aanbod van groente en fruit of slenter je langs de Maas.

Er is kortom genoeg te doen, voor kinderen én volwassenen. Bovendien loop je zo naar de Kop van Zuid met haar sfeervolle Entrepotgebouw en terrasjes, en ben je in tien minuten fietsen in het centrum. De komende jaren worden er op diverse plekken nieuwe woningen gebouwd. Het Nassauhavenpark is helemaal vernieuwd en ook het nieuwe Mallegatpark is bijna klaar.

Met haar groen, water en geschiedenis is Feijenoord een plek voor het leven. In Feijenoord voel je je thuis.

Woningen en bedrijfsruimtes in deze wijk

Over de wijk

± 7.500 inwoners

± 2.600 Woonstad Rotterdam woningen

Kantoor Zuid

Bezoekadres
Ooltgensplaathof 1
3086 NC Rotterdam

Postadres
Postbus 2370
3000 CJ Rotterdam

Openingstijden
maandag t/m vrijdag
8.30 uur - 16.30 uur

Telefoonnummer
010 - 440 88 00

OV informatie
Metrohalte Slinge

Onze kantoren