"Een boeiende plek die nooit verveelt"

Mijn favoriete plek in het Oude Noorden is de Soetendaalseweg in de zomer: prachtige bomen en boeiende afwisselende architectuur.

Ik kom ook bijzonder graag in het restaurant Ciao Ciao aan de Bergweg. Luciano Cacopardo, de eigenaar, is een echte held. Hij is het avontuur aangegaan om hier een echt Italiaans eettentje te beginnen, en met succes.

Het Oude Noorden blijft een boeiende plek die nooit verveelt. Met veel steen, meer groen en een gemêleerde bevolking.

Roland van Wageningen

"We bouwen aan een heerlijke wijk"

Ik ben vrijwilliger bij het servicepunt Oude Noorden, samen met alle vrijwilligers hier, bouw ik aan een heerlijke wijk. Iedereen die het Oude Noorden in zijn hart draagt en dit met liefde overdraagt is voor mij een held.

Het liefst ben ik aan de Rotte... het Zwaanshals waar ik geboren en getogen ben. In de toekomst denk ik dat het Oude Noorden nog multicultureler wordt... door de mensen, de aparte kleine winkels en de te gekke festivals en evenementen. Hopelijk wordt het ook nòg verdraagzamer en veiliger. Kortom, nog mooier om in te wonen!

Wendy Groen

"Het lijkt steeds meer een klein dorp"

Ik ben directeur van basisschool de Fontein. Op De Fontein leren wij kinderen dat zij zelf een belangrijke rol hebben bij hun leefomgeving door hen te betrekken bij buurtactiviteiten.

In het Oude Noorden is mijn favoriete plek: de Kop van het oude Noorden! Er is veel gerenoveerd en steeds meer saamhorigheid. Het lijkt steeds meer een klein dorp. Het Oude Noorden wordt in de toekomst denk ik overal zo mooi als in de Kop van Noord!

Marianne Verboom

Kantoor Noord/Oost

Bezoekadres
Prins Alexanderlaan 201
3065 RH Rotterdam

Postadres
Postbus 2370
3000 CJ Rotterdam

Openingstijden
maandag t/m vrijdag
8.30 uur - 16.30 uur

Telefoonnummer
010 - 440 88 00

OV informatie
Metrohalte Schenkel

Onze kantoren